Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/22396/pradedama-prekyba-sony-ericsson-xperia-x10/spausdinti/

Pradedama prekyba „Sony Ericsson Xperia X10“

Publikuota: 2010-03-28 12:49
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ugnius Babinskas
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Ilgai daugelio fanų lauktas „Xperia 10“ pagaliau pasirodė keliose parduotuvėse internete. Keturių colių lietimui jautrų ekraną turintis išmanusis telefonas, šiuo metu yra pats funkcionaliausias bei, kas be ko, brangiausias produktas iš visų šiuo metu „Sony Ericsson“ siūlomų modelių.

„Sony Ericsson Xperia X10“

Šis įrenginys bus grįstas „Android 1.6“ versijos operacine sistema, kuri turės kaip reikiant patobulintą bei estetiškai nušlifuotą „Timescape“ vartotojo sąsają, kuri pasižymės ir nemaža sparta, kitaip nei „X2“ modelis. Greitą ir efektyvų darbą, gamintojo teigimu, nulems ne tik puikiai išdirbta programinė telefono dalis, bet ir „Qualcomm QSD8250“ modelio, „Snapdragon“ architektūros procesorius, kuris skaičiavimus atliks 1 GHz taktiniu dažniu. CPU talkins ir padoriai atrodanti 384 MB dydžio operatyvioji atmintis. Be šių išskirtinių savybių „Xperia X10“ turės visą aibę jau kiek labiau standartinių funkcijų, tokių kaip: HSDPA (7,2 Mbps), HSUPA (2 Mbps) technologijos, „microUSB“ bei 3,5 mm garso išvestys, „Bluetooth 2.1“ (su AD2P profiliu), 1 GB vidinė atmintis, „microSD“ atminties kortelių lizdas ir kita.

Nekantraujantys telefoną gali įsigyti jau dabar „Expansys“ internetinėje parduotuvėje už maždaug 1900 litų. Kaina, kaip ką tik pasirodžiusiam aukštos klasės produktui, suprantama, kiek didoka. Tačiau, telefonui pasirodžius ir regioninėse rinkose bei kitose virtualiuose vitrinose, kaina turėtų kiek nukristi.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!