Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21986/prabangusis-gresso-telefonas/spausdinti/

Prabangusis „Gresso“ telefonas

Publikuota: 2010-03-08 15:07
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Saulius Babinskas
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

Turbūt dar nedaugeliui girdėta Šveicarų kompanija „Gresso“, kuri specializuojasi itin prabangių mobiliųjų telefonų gamyboje, pristatė naująjį savo prdouktą – „Grand Monaco“. Šis telefono modelis išsiskirs tuo, kad galinė jo dalis bus padengta raudona tikrų tikriausio aligatoriaus oda. Tačiau tai dar ne viskas, kadangi šis prabangus daikčiukas bus pagamintas iš titano ir aukštos kokybės keramikos lydinio, o mygtukai bus plieniniai. Ekrano stiklas bus pagamintas iš gerai nupoliruoto safyrinio kristalo.

„Gresso Grand Monaco“

Specifikacijų atžvilgiu, telefonas nepasižymės išskirtinėmis savybėmis ir bus net kiek prastesnis už vidutinės klasės atstovus: 2 megapikselių raiškos kamera, GPRS/EDGE technologijos, „Bluetooth“ sąsaja, FM radijas ir microSD atminties kortelių lizdas – tai tikrai nėra tai ką galėtume pavadinti „prabangiu funkcionalumu“.

„Gresso Grand Monaco“ telefono modelis yra įkainotas 6210 litų (1800 eurų). Jei norite sužinoti daugiau apie šią kompaniją bei kitus jos produktus, galite aplankyti jos oficialų tinklapį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!