Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/2178/bites-klientams-lietuvos-rytas-mobiliajame-telefone/spausdinti/

„Bitės“ klientams - „Lietuvos rytas“ mobiliajame telefone

Publikuota: 2005-09-30 14:28
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ klientai „Lietuvos rytą“ galės skaityti ir mobiliajame telefone. Galimybę skaityti vieną didžiausių šalies dienraščių mobiliajame internete bendrovė suteikia pirmoji ir vienintelė šalyje. Naująja paslauga galima naudotis nuo pirmadienio, spalio 3 dienos, ji pasiekiama per „Bitės plius” svetainę telefone (wap.biteplius.lt) arba tiesiogiai adresu wap.lrytas.lt.

„Stengiamės, kad mobilusis telefonas taptų patogiu įrankiu gauti informaciją iš skirtingų šaltinių – televizijos, interneto, o nuo šiol – ir spaudos. Patogu, kad su mobiliuoju telefonu mėgstamas dienraštis yra visada „po ranka“, – sakė „Bitė Lietuva“ generalinio direktoriaus pavaduotojas privatiems klientams Žilvinas Kučinskas.

„Lietuvos ryto“ prenumerata „Bitės“ klientams kainuos tik 2 litus per savaitę. Papildomai klientai galės užsisakyti ir kiekvieną rytą gauti SMS žinutę su pagrindinėmis tos dienos laikraščio antraštėmis.

Į mobiliuosius telefonus dar šių metų balandį „Bitė“ pirmoji šalyje perkėlė ir televiziją bei didžiausią šalyje interneto portalą „Delfi“. „Mobilusis dienraštis – tai dar viena patogi naujovė mūsų klientams. Dabar, norint sužinoti, ką rašo „Lietuvos rytas“, pakanka jį „atsiversti“ telefone“, – sakė Ž.Kučinskas.

Mobiliuoju telefonu „Bitės plius“ interneto svetainėje kas mėnesį naršo apie 160 tūkst. „Bitės“ klientų – keturis kartus daugiau nei vidutiniškai per mėnesį 2004 metais.

„Bitė plius“ yra didžiausia mobiliesiems telefonams pritaikyta interneto svetainė Lietuvoje. Joje pateikiamas visas mobiliojo interneto paslaugų spektras – naujienos, pramogos, bendravimo ir informacinės paslaugos, kuriomis gali naudotis „Bitės“ ir „Labas“ klientai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!