Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21778/telefono-koncepcija-eye-phone-leidzia-zvelgti-kiaurai-pro-skystuju-kristalu-ekrana/spausdinti/

Telefono koncepcija: „Eye Phone“ leidžia žvelgti kiaurai pro skystųjų kristalų ekraną

Publikuota: 2010-02-25 15:45
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Mobium.lt
Inf. šaltinis: Mobium.lt

Cyrene Quiamco (šis vardas jau anksčiau buvo siejamas su telefonų koncepcijomis) sukūrė mielą ir įdomų įrenginį, pramintą „Eye Phone“. Pradžioje Cyrene norėjo, kad jos gaminys taptų akiniais, bet galiausiai reikalai pakrypo taip, kad tapo galima žvelgti pro telefoną.

„Eye Phone“

Telefono koncepcija „Eye Phone“ leidžia žvelgti kiaurai pro skystųjų kristalų jutiklinį ekraną – tai suteikia patrauklias galimybes navigacijai. Jūs galite sekti ekrane esančiomis rodyklėmis, jeigu judate įjungę telefoną GPS pėsčiųjų režimu, o taip pat nepamiršti, kad galiniame mobiliojo telefono skydelyje yra kamera.

„Eye Phone“

Ši kamera ir skaidrus ekranas padės naudotojui skenuoti pastatus ar paminklus, o tada – ieškoti jų žiniatinklyje ir ekrane parodyti žiniatinklio informaciją. Nuskenuoti žmonių vaizdai bus tuoj pat nukreipti į jų profilių tinklalapius (socialiniuose tinkluose „Facebook“, „Myspace“, „Twitter“).

Dėl skaidraus lęšio fotografuoti taip pat tapo kur kas lengviau, ši savybė leidžia išgyventi ir ypatingus potyrius žaidžiant 3D režimu. Puiki idėja ir puikus projektas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!