Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21733/lg-pop-telefona-jau-pasirinko-milijonas-vartotoju/spausdinti/

„LG Pop“ telefoną jau pasirinko milijonas vartotojų

Publikuota: 2010-02-23 17:36
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: LG Electronics

„LG Electronics“ (LG) pranešė, kad mobilusis telefonas „LG Pop“ (LG GD510) pasiekė rekordinius pardavimus. Praėjus vos 100 dienų nuo šio telefono su lietimui jautriu ekranu pristatymo, pasaulyje jau parduotas milijonas šių telefonų. Tai vienas populiariausių „LG Electronics“ telefonų modelių.

„Kurdami „LG Pop“ orientavomės į klientų poreikius - siekėme pristatyti kompaktišką, neapkrautą nereikalingomis funkcijomis telefoną, kurį būtų patogu naudoti. Jame įdiegtos visos būtinos išmaniųjų telefonų funkcijos bei paprastas valdymas. Šias savybes vartotojai šiuo metu itin vertina“, - sako Skott Ahn, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas.

„LG Pop“ telefoną jau pasirinko milijonas vartotojų

Dėl 7,6 cm skersmens WQVGA jutimui jautraus ekrano, itin plono, vos 4,8 mm rėmelio bei visų išmaniajam telefonui būtinų funkcijų „LG Pop“ išpopuliarėjo tarp klientų, ieškančių kompaktiško telefono, kuriame būtų įdiegtos reikiamos savybės. Suteikdamas galimybę vartotojams paprastai ir patogiai prisijungti prie tokių socialinių tinklų kaip „Facebook“, „Myspace“ ir „Twitter“, „LG Pop“ leidžia bet kuriuo metu keistis naujienomis ir bendrauti su draugais.

„LG Pop“ susilaukė įvertinimo ir už jame naudojamas inovatyvias ekologiškas technologijas. Vienas didžiausių „LG Pop“ išskirtinumų - papildoma saulės baterija, kuri itin praverčia išsekus telefono akumuliatoriui. Ją naudojant, saulėtą dieną 10 minučių įkrovos pakaks norint paskambinti ir kalbėti daugiau kaip dvi minutes, o budėjimo režimu tiek įkrautas telefonas veiks 180 minučių. Be to, „LG Pop“ įdiegtos „Eco-tree“ ir „Eco-calculator“ savybės leis tiksliai suskaičiuoti, kiek naudojant saulės bateriją buvo sumažinta anglies dvideginio emisija.

„LG Pop“ siūlo naują vartotojų sąsają, pasižyminčią žaismingomis piktogramomis ir ryškiomis spalvų schemomis. Telefonas parduodamas su keičiamais dangteliais. Vartotojai gali rinktis iš jiems patinkančių spalvų – nuo rožinės, žalios ar oranžinės iki žemės riešutų tekstūros juodos ar blizgios baltos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!