Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21730/siais-metais-nokia-prades-ismanuju-telefonu-valdomu-snapdragon-procesoriais-gamyba/spausdinti/

Šiais metais „Nokia“ pradės išmanųjų telefonų, valdomų „Snapdragon“ procesoriais, gamybą

Publikuota: 2010-02-23 09:48
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Mobium.lt
Inf. šaltinis: Mobium.lt

Dar prieš metus „Nokia“ ir „Qualcomm“ paskelbė apie savo bendradarbiavimo pradžią, kurios rezultatus paskelbs 2010 metais.

„Nokia“ ir „Qualcomm“

Buvo tikimąsi, kad 2010 metų viduryje, kompanijos išleis išmanųjį telefoną „Symbian“ pagrindu, valdomu „Snapdragon“ procesoriumi.

Panašu, kad kompanijų duotas pažadas bus įvykdytas. MWC 2010 parodoje, „Qualcomm“ vykdomasis direktorius Paul Jacobs pareiškė, kad šiais metais bus pristatytas „Snapdragon“ procesoriumi valdomas „Nokia“ išmanusis telefonas.

Pažadai atrodo dar labiau patrauklūs, vien dėl to, kad artimiausiu metu, „Qualcomm“ pradės gaminti procesorius su taktiniais dažniais - 1,3 ir 1,5 GHz. Tuo tarpu šiai dienai, „Nokia“ neturi išmanaus telefono, kuriuo procesoriaus taktinis dažnis viršytų 800 MHz.

Tačiau Europos gyventojams kol kas nėra ko džiaugtis, nes Paul Jacobs užsiminė apie naujienos pasirodymą tik Amerikos rinkoje šiais metais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!