Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21598/samsung-ruosia-telefona-su-super-amoled-ekranu/spausdinti/

„Samsung“ ruošia telefoną su „Super AMOLED“ ekranu

Publikuota: 2010-02-15 18:31
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Mobium.lt
Inf. šaltinis: Mobium.lt

Pietų Korėjos bendrovė „Samsung“ Barselonoje vyksiančios mobiliųjų technologijų parodos „Mobile World Congress“ metu ruošiasi triukšmingai pristatyti žiūrovams naująjį telefoną. Svarbiausias šio mobiliojo įrenginio skiriamasis bruožas – tai, kad jame bus įtaisytas organinių šviesos diodų pagrindu veikiantis ekranas. Tačiau – ne standartinis ekranas ir net ne su integruota jutikline sistema, o „Super AMOLED“.

„Samsung“ ruošia telefoną su „Super AMOLED“ ekranu

Internete sklando gandai, kad šis organinių šviesios diodų (AMOLED) ekranas gali pasigirti šiai dienai pačia didžiausia skiriamąja geba – 800 х 480 pikselių. Tokios skyros neturi nė vienas mobilusis telefonas su panašiu ekranu. Jeigu tikėtume neoficialiomis žiniomis, ekrano atkuriamo vaizdo aiškumas penkissyk didesnis, nei jo „giminaičių“, ir ryškioje dienos šviesioje jis mažiau „anka“. Galimas daiktas, kad šis modelis taps pirmuoju bendrovės „Samsung“ mobiliuoju telefonu, valdomu operacinės sistemos „Bada“ pagrindu. Gaila, bet kol kas tai visa prieinama informacija apie telefono techninį aprūpinimą ir pavadinimą, – visos smulkmenos taps žinomomis parodoje „Mobile World Congress“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!