Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21597/paviesintos-bendroves-motorola-nauju-mobiliuju-telefonu-motosplit-nuotraukos/spausdinti/

Paviešintos bendrovės „Motorola“ naujų mobiliųjų telefonų „Motosplit“ nuotraukos

Publikuota: 2010-02-17 08:21
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Mobium.lt
Inf. šaltinis: Mobium.lt

Vasario 7 d. vėl buvo paviešinti bendrovės „Motorola“ nauji mobilieji telefonai „Motosplit“. Nors kol kas matome tik jų atvaizdus, jie jau dabar atrodo dailūs bei unikalios konstrukcijos.

Žvelgiant į šio telefono išvaizdą, matyti, kad jis išlaiko „Motorola Droid“ telefonų serijos stilių, tačiau klaviatūros konstrukcija yra kur kas naujesnė

„Motosplit“

Žvelgiant į paviešintą nuotrauką susidaro įspūdis, kad šis abipus slankusis telefonas sukonstruotas taip, kad dvi jo QWERTY klaviatūros dalys ištraukiamos į šonus. Atitinkamai, jei ištraukiama tik viena klaviatūros pusė, tuomet klaviatūra automatiškai pasikeičia į įprastą „T9“ tipo klaviatūrą - tai labai patogu.

Nors telefonas „Motosplit“ atrodo labai stilingai, tačiau dar reikia patikrinti jo patogumą naudoti, praktiškumą bei techninę estetiką. Mobiliajame telefone bus naudojamas tas pats pagrindinis procesorius, kaip ir modelyje „ME600“, veikiančiame su „Qualcomm MSM7201A“ procesoriumi, tačiau 2010 metais šis procesorius tikriausiai bus pakeistas į „MSM7227“ arba „MSM7627“.

Bet kuriuo atveju, nors šis telefono modelis bus panašus į „V70“, „ME600“, galima tvirtinti, kad bendrovė „Motorola“ suteikė visiškai naują prasmę mobiliesiems telefonams. Tikėtina, kad šį telefoną išvysime parodos „Mobile World Congress 2010“ generalinėje asamblėjoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!