Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21594/naujiena-is-garmin-asus-nuvifone-a50/spausdinti/

Naujiena iš „Garmin-Asus“ – „Nuvifone A50“

Publikuota: 2010-02-16 13:23
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Saulius Babinskas
Aut. teisės: ©MobiNews.lt
Inf. šaltinis: MobiNews.lt

„Garmin-Asus“ kompanija pristatė dar vieną naują telefono modelį, kuris pasižymės kokybiška ir efektyvia GPS navigacija - „Nuvifone A50“. Šiame telefone veiks „Android“ operacinė sistema bei bus įdiegta geriausia vietos paieškos programinė įranga.

„Garmin-Asus Nuvifone A50“

„Garmin-Asus Nuvifone A50“ turės 3,5 colių „capacitive“ tipo HVGA raiškos lietimui jautrų ekraną, 3 megapikselių kamerą su autofokuso ir vietos lokalizavimo (angl. „Geotagging“) funkcijomis. Internete naršyti su šiuo įrenginiu bus lengva ir patogu, nes „Nuvifone A50“ turės 3G interneto technologijas. Tai dar ne viskas, telefone bus įdiegta GPS imtuvas, „Bluetooth“ sąsaja, akselerometras, 4 GB vidinė atmintis ir „microSD“ kortelių lizdas. Deja, bet nėra žinoma ar modelis palaikys „WiFi“.

„Nuvifone A50“ telefone bus įdiegta GPS navigacijos programa, su viskuo ko reikia tikrai navigacinei sistemai: programos licencija, jau įrašyti ir paruošti naudojimui žemėlapiai, elektroninis kompasas ir balso navigacija. Kaip jau minėjau ankščiau, telefone darbuosis „Android“ operacinė sistema, tad joje bus galima lengvai ir patogiai naudotis „Google“ servisu, o atsisiųsti daugiau programų, žaidimų ir kitko bus galima iš „Android Market“ internetinės parduotuvės.

Šis „Garmin Asus“ telefonas turės „WebKit“ pagrindu veikiančią internetinę naršyklę. Šią naršyklę ir vartotojo sąsają bus galima valdyti „Multi-Touch“ judesiais. „Nuvifone A50“ turėtų pasirodyti MWC renginyje, kitą savaitę, kuriame sužinosime daugiau apie šio įrenginio savybes, kainą bei pasirodymo datą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!