Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21391/oficialiai-isleistas-sony-ericsson-aspen/spausdinti/

Oficialiai išleistas „Sony Ericsson Aspen“

Publikuota: 2010-02-03 19:14
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Marius Polianskis
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

„Sony Ericsson“ ir toliau leidžia naujus modelius - šį kartą išleido telefoną „Sony Ericsson Aspen“ (anksčiau buvo vadintas „Faith“). Kartu, tai yra pirmasis „Sony Ericsson“ telefonas su „Windows Mobile 6.5.3“ operacine sistema. Telefonas priklauso „Green Heart“ telefonų serijai, kuri reiškia, kad telefonas pagamintas iš ekologiškų medžiagų, bei telefono dėžutėje bandyta dėti kuo mažiau dalykų pagamintų iš popieriaus ir kitų žaliavų.

Oficialiai išleistas „Sony Ericsson Aspen“

Telefonas yra monoblokinis, panašaus tipo kaip „Nokia E71“, E72, E63. Jis turi pilną QWERTY klaviatūrą bei 2,4 colio liečiamą ekraną, greitesniam ir patogesniam paprastų veiksmų atlikimui. Telefonas turi ganėtinai neblogas funkcijas : HSDPA, 3G greituosius interneto ryšius, „Wi-Fi“, A-GPS, „Bluetooth“, stereo garsiakalbius, muzikos grotuvą, 3,5 mm ausinių lizdą, greitą prieigą prie socialinių tinklų, patogią ir greitą el. pašto prieigą su „Microsoft Exchange ActiveSync“ funkcija, 3,2 MP kamerą bei „microSD“ kortelių palaikymą iki 16 GB (4 GB kortelė būna komplekacijoje). Telefono matmenys yra 117 x 60 x 12,45 mm, ir jis sveria 130 gramų.

Telefonas parduotuvių lentynas turėtų pasiekti 2-ame šių metų ketvirtyje. Perkant telefoną bus galima išsirinkti vieną iš dviejų spalvų variantų: baltos-sidabrinės (White Silver) bei juodos-pilkos (Iconic Black). Apie telefono kainą neužsimenama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!