Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/2119/omnitel-abonentu-telefonuose-jau-triju-lietuvos-televizijos-kanalu-transliacijos/spausdinti/

„Omnitel“ abonentų telefonuose – jau trijų Lietuvos televizijos kanalų transliacijos

Publikuota: 2005-09-21 12:11
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pirmoji iš Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių į mobiliuosius telefonus perkėlė jau tris populiariausius šalies televizijos kanalus. Naujasis „Omnitel“ mobiliojo interneto portalas „Omni SurfPort“ tiesiogiai į mobiliuosius telefonus transliuoja LTV, LNK ir TV3 televizijų programas.

Naujos kartos „Omni SurfPort“ portale nuo šiandien „Omnitel“ abonentams pirmiems yra suteikta galimybė tiesiogiai žiūrėti visas LTV laidas (išskyrus filmus).

„Omnitel“ abonentai vieninteliai iš visų mobiliojo ryšio operatorių abonentų jau turi galimybę savo mobiliųjų telefonų ekranuose tiesiogiai stebėti svarbiausią šių metų televizijos įvykį - Europos vyrų krepšinio čempionato rungtynes per TV3 bei LNK realybės šou „Kelias į žvaigždes“. Šios laidos „Omnitel“ mobiliajame internete rodomos tuo pat metu, kaip ir televizijos eteryje.

„Mes siekiame, kad „Omnitel“ abonentai išnaudotų kuo daugiau galimybių, kurias siūlo tiesioginės televizijos transliacijos telefone, todėl į mobiliuosius telefonus perkėlėme jau trijų populiariausių televizijos kanalų laidas, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras. - Tokias galimybes mums suteikia naujos kartos mobiliojo interneto portalas „Omni SurfPort“.

Mobilioji televizija „Omni SurfPort“ portale „Omnitel“ abonentams siūlo išskirtinių galimybių.

Žiūrėdami telefone LNK realybės šou „Kelias į žvaigždes“, jie gali stebėti ir tai, ko savo televizoriuose nematys TV žiūrovai, nes transliacijos iš šio realybės šou režisieriaus pulto į mobiliuosius telefonus vyksta kiaurą parą.

TV3 transliuojamas Europos vyrų krepšinio čempionato varžybas, kurias telefonų ekranuose gali žiūrėti tik „Omnitel“ abonentai, „Omni SurfPort“ papildo nuolat atnaujinamu krepšinio gerbėjams skirtu turiniu – kas minutę atnaujinama varžybų statistika ir jos analize, naujienomis, fotoreportažais, pokalbiais su rinktinės nariais, smagiais vaizdo siužetais.

Tiesioginės televizijos transliacijos „Omnitel“ mobiliojo interneto telefone portale „Omni SurfPort“ tapo įmanomos prisijungus prie funkcionalesnės ir daugiau galimybių teikiančios „TeliaSonera“ mobiliojo interneto portalų sistemos „SurfPort“. Naujos kartos „SurfPort“ mobiliojo interneto portalai šiemet pradėjo veikti Švedijoje, Suomijoje, Norvegijoje, Danijoje ir Lietuvoje.

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“, remiantis paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, pagal gautas pajamas užima daugiau nei pusę mobiliojo ryšio rinkos (53 proc.). Bendrovė, teikianti lengvai ir paprastai naudojamas bei užtikrintai veikiančias paslaugas, šiais metais didžiausią dėmesį skiria mobiliojo interneto plėtrai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!