Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21115/informacija-apie-paslaugas-tele2-nemokamai-teikia-mobiliuoju-internetu-telefone/spausdinti/

Informaciją apie paslaugas „Tele2“ nemokamai teikia mobiliuoju internetu telefone

Publikuota: 2010-01-18 13:39
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ klientai apie paslaugas sužinoti gali dar patogiau. Informacija apie paslaugas nemokamai prieinama mobiliojo interneto svetainėje m.tele2.lt. Naršant joje telefonu nebus taikomas duomenų perdavimo mokestis.

„Informaciją apie paslaugas klientai galės gauti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje. Be to, sutaupys, nes nereikės skambinti į klientų aptarnavimo centrą. Informacija svetainėje pateikiama aiškia ir patrauklia forma – dalį paslaugų pristato trumpi filmukai“, – teigia Mindaugas Savickas, „Tele2“ marketingo direktorius.

Pasak jo, naršyti nemokamoje m.tele2.lt zonoje galima visiškai nesibaiminant patekti į mokamą zoną kitose svetainėse. Apie pradedamą skaičiuoti duomenų perdavimo mokestį įspės specialus pranešimas telefono ekrane.

„Tele2“ klientai gali naudotis ir kitais nemokamais klientų aptarnavimo sprendimais – pavyzdžiui, prisijungę prie „Tele2“ savitarnos sistemos arba pasinaudoję virtualios asistentės Rūtos pagalba.

Skambučiai į „Tele2“ klientų aptarnavimo centrą kainuoja 0,15 Lt/min. Šis mokestis taikomas siekiant išvengti netikslingų skambučių, kurie apsunkina klientų prisiskambinimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!