Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/21054/del-windows-mobile-klaidos-zmones-gauna-zinutes-is-ateities/spausdinti/

Dėl „Windows Mobile“ klaidos žmonės gauna žinutes „iš ateities“

Publikuota: 2010-01-14 16:41
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Kai kurie išmaniųjų telefonų savininkai, naudojantys „Windows“ programinę įrangą, teigia gaunantys žinutes „iš ateities“, praneša CNN. Bent jau taip atrodo. Nuo pirmosios naujųjų metų dienos nedidelis, tačiau vis augantis vartotojų skaičius praneša, kad jų gaunamose žinutėse nurodyta data – 2016 metai.

Pirmą kartą apie šią „Windows Mobile“ problemą buvo pranešta sausio 1 d., tačiau kiti vartotojai pranešė, kad jiems ši problema netikėtai kilo vėliau.

Dėl „Windows Mobile“ klaidos žmonės gauna žinutes „iš ateities“

Daugeliu atvejų (be abejonės dažniausiai todėl, kad nekyla kitų akivaizdžių problemų siunčiant žinutes), vartotojus pralinksmina tariamas žvilgsnis į ateitį.

„Lyg ir paneigia tą 2012 m. teoriją, ar ne?“, – rašo vienas vartotojas „Sprint“ skelbimų lentoje, užsimindamas apie apokalipsės teoriją, pagal kurią tais metais ateis pasaulio pabaiga.

„Aš gavau savo merginos žinutę iš 2016 metų“, – rašo kitas vartotojas, „Akivaizdu, kad ateityje aš vis dar nesutvarkiau prieškambario spintos“.

„Microsoft“ teigia žinantys apie šią problemą ir sprendžiantys ją kartu su telefonų gamintojais ir kitais partneriais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!