Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/1991/omnitel-klientai-naujienu-agenturos-elta-zinias-gaus-sms-zinutemis/spausdinti/

„Omnitel“ klientai naujienų agentūros ELTA žinias gaus SMS žinutėmis

Publikuota: 2005-09-05 13:12
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ abonentai svarbiausias žinias iš Lietuvos ir pasaulio gali sužinoti pirmieji – Lietuvos naujienų agentūra ELTA operatyvią informaciją apie įvykius jiems atsiųs SMS žinutėmis. „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ abonentai gali pasirinkti juos dominančias naujienų sritis, ir pati naujausia informacija apie Lietuvos ir užsienio politikos, ūkio, teisėtvarkos, kultūros, sporto bei kitus įvykius nedelsiant pasieks jų mobiliuosius telefonus.

„Gyvename globaliame pasaulyje, kuriame operatyvi ir patikima informacija apie įvykius yra aukso vertės. Ji turi pirmaeilės reikšmės ne tik priiminėjant sprendimus politikoje ar versle, bet ir pačiose kasdieniškiausiose situacijose. Manau, kad nuo šiol „Omnitel“ abonentai jausis dar labiau užtikrintai, nes svarbiausią informaciją apie tai, kas ką tik atsitiko Lietuvoje ir pasaulyje, jie sužinos pirmieji“, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

„Spartėjant gyvenimo tempui, reikalingiausia yra nauja, tikra ir laiku pateikta informacija. Mes norime, kad svarbiausios naujienos pasiektų žmogų, kur jis bebūtų“ - taip naują paslaugą pristato Eltos pardavimų direktorė Virginija Juodakytė. „Omnitel“ abonentams, užsisakiusiems ELTOS žinias iš pasirinktos srities, bus atsiųstos ne daugiau kaip 5 SMS informacinės žinutės per parą. Jei svarbių įvykių nebus, jokia kita informacija nebus siunčiama.

Norintiems užsisakyti į savo mobilųjį telefoną ELTOS naujienas tereikia trumpuoju numeriu 1309 išsiųsti SMS žinutę. Įrašius joje +ELTA, abonentui bus siunčiamos naujienos iš pagrindinio ELTOS informacinio srauto. Jei domina tik tam tikros srities žinios, reikia įrašyti atitinkamą kodą, pavyzdžiui, +ELTA P (politikos naujienos), +ELTA U (ūkio ir verslo), +ELTA T (teisėtvarkos), +ELTA K (kultūros) arba +ELTA S (sporto).

ELTOS naujienų užsakymo žinutė kainuoja 0,60 Lt, informacinės žinutės kaina – 0,80 Lt. Atsisakyti žinučių galima siunčiant SMS tuo pačiu numeriu, tik vietoj pliuso ženklo prie kodo, kuris buvo naudojamas užsakymo metu, reikia įrašyti minusą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!