Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/19647/sony-ericsson-rachael-dar-vienas-mobilusis-telefonas-su-android/spausdinti/

„Sony Ericsson Rachael“ - dar vienas mobilusis telefonas su „Android“

Publikuota: 2009-10-20 10:45
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Aistė Bagdonaitė
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

„Android“ operacinė sistema išties „įgyja pagreitį“, nes ne tik HTC vis daugiau telefonų pristato jos pagrindu, bet ir kiti gamintojai („Samsung“, „Motorola“...). Kam jau teko išbandyti naująją „Google“ kompanijos operacinę sistemą - daugelį ji nenuvylė, lengvas bei patogus valdymas, daug nemokamų programų (jų skaičius kasdien didėja), bei ypač patogus suporavimas su internetu („Gmail“, „Google maps“ ir t.t.).

„Sony Ericsson Rachael“, dar vadinamas, kaip „XPERIA X3“ išmanusis telefonas su „Android“ operacine sistema, pristatymas numatomas lapkričio mėnesio pradžioje. Modelis dviejų spalvų – baltos (Luster White) ir juodos (Sensuous Black). Naujasis telefonas pasižymės ypač sparčiu 1 GHz „Qualcomm Snapdragon“ procesoriumi, 4 colių jutikliniu ekranu, 8 MP fotokamera su autofokusavimo funkcija ir taipogi, kaip ir kiti išmanieji telefonai turės GPS, bei „Wi-Fi“ bevielį ryšį.

Manoma, kad šio modelio pardavimai prasidės 2010 metų sausio mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!