Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/18969/su-lietuvos-imonemis-galima-susiskambinti-nemokamai/spausdinti/

Su Lietuvos įmonėmis galima susiskambinti nemokamai

Publikuota: 2009-09-09 18:06
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Verslo informacijos paslaugų teikėja „Verslo media“ savo paieškos portale visalietuva.lt klientams pristatė galimybę nemokamai kalbėtis telefonu su Lietuvos įmonėmis.

Su Lietuvos įmonėmis galima susiskambinti nemokamai

„Kontakto skatinimo paslauga“ nemokamai suaktyvinama įmonėms, pateikusioms išsamesnę informaciją portale šiems ir (arba) kitiems metams.

„Portale visalietuva.lt šalia įmonės informacijos paspauskite mygtuką „Nemokamas skambutis“, įrašykite savo telefono numerį ir paspauskite „Skambinti“. Netrukus Jūsų telefonas suskambės ir Jums atsiliepus būsite sujungti su pasirinkta įmone. Nei vartotojui nei įmonei pokalbis nekainuoja. Be to, Jūs taip pat galite nemokamai išsiųsti pasirinktos įmonės informaciją SMS žinute, faksu ar el. paštu,“ - teigia „Verslo media“ vykdantysis direktorius Eduardas Manylovas.

„Įvairių tyrimų duomenimis, nuo 50 proc. iki 85 proc. vartotojų informacijos apie įmones ieško internete, tačiau net 97 proc. pirkimų atliekami asmeninio kontakto metu. Naujoji paslauga padidins asmeninių kontaktų skaičių, o tai padidins mūsų klientų pardavimus“, – priduria jis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!