Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/18757/opera-mini-tapo-daugiausiai-siunciama-programa/spausdinti/

„Opera Mini“ tapo daugiausiai siunčiama programa

Publikuota: 2009-08-29 20:02
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Donatas
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

„Opera Mini“ tapo daugiausiai, kada nors parsiustų, mobiliųjų prietaisų programų. Viena iš didžiausių pasaulyje programinės įrangos parduotuvių „GetJar“ pranešė, kad „Opera Mini“ persiuntė maždaug 25 milijonai vartotojų. Tuo tarpu naująją 4.2 versiją parsisiuntė virš 7,5 milijono vartotojų, tiktais nuo šių metų pradžios.

Pagrindinė šio pasiekimo priežastis tai, kad „Opera Mini“ suderinama su visais mobiliaisiais prietaisais, stengiamasi ištaisyti visas pasirodžiusias klaidas. Tuo tarpu programa palengvina naršymą internete ir yra gan patogi.

Kodėl „GetJar“ nurungė kitas interneto programinės įrangos parduotuves? Todėl, kad dauguma programinės įrangos parduotuvių, pavyzdžiui, tokių kaip „iPhone“ platina virš 60 tūkstančių programų skirtų tik šiems gaminiams. Tuo tarpu „GetJar“ platina virš 50 tūkstančių programų, bet suderinamų su praktiškai daugumos gamintojų mobiliaisiais prietaisais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!