Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/18403/samsung-messenger-limited-edition-telefonas-dekoruotas-eminem-ir-beyonce-asmeniniu-tatuiruociu-meistru/spausdinti/

„Samsung Messenger Limited Edition“ - telefonas dekoruotas Eminem ir Beyonce asmeniniu tatuiruočių meistru

Publikuota: 2009-08-05 16:39
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Julija R.
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

Kompanija „Samsung“ ir šiaurės Amerikos operatorius „MetroPCS“ katru su „SA Studios Global“ paskelbė išleidžiantys į prekybą riboto kiekio telefono „Samsung Messenger“ kolekciją, kurios kuryboje dalyvavo žinomas tatuiruočių kūrėjas iš Los Andželo - Mister Cartoon.

Markas Mačado (Mark Machado), labiau žinomas kaip Mr. Cartoon yra tatuiruočių bei graffiti meistras, vadinamas asu savo srityje. Jis turėjo garbės tatuiruoti tokias įžymybes, kaip Eminem, Beyonce, Justin Timberlake ir kitus (Dr. Dre, 50 Cent, Method Man, Xzibit, Prodigy...).

„Samsung Messenger Limited Edition“ - telefonas dekoruotas Eminem ir Beyonce asmeniniu tatuiruočių meistru

„Samsung Messenger Limited Edition“ apart traukiančio akį išpiešto korpuso, turės dar padailintą vidų. Pasirodo Misteris Cartoon sukūrė šiam telefonui dar fono paveikslėlių, ekrano temų, animacijų ir net skambėjimo signalų. Kaikurie iš jų bus jau įdiegti telefone, kitus galima bus atsisiūsti iš specialaus internetinio puslapio.

Dalis pelno gauto nuo šio telefono pardavimų bus skirta skirtingų Los Angelo meno mokyklų finansavimui, visokio tipo programoms, o taip pat vietinėms mokykloms, konkrečiai piešimo, tapymo bei pan. reikmenų pirkimui.

Pirmą dešimtuką tokių telefonų bus galima įsigyti „MetroPCS“ organizuojamame elektroniniame aukcione jau šį mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!