Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/18277/bites-vodafone-mobile-connect-isankstinio-mokejimo-internetu-galima-naudotis-jau-ir-uzsienio-salyse/spausdinti/

„Bitės“ „Vodafone Mobile Connect“ išankstinio mokėjimo internetu galima naudotis jau ir užsienio šalyse

Publikuota: 2009-07-28 17:49
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: BITĖ Lietuva, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė“ toliau plečia išankstinio mokėjimo mobiliojo interneto paslaugos galimybes - išankstinio mokėjimo internetu vartotojai nuo šiol galės naudotis keliaudami 62 užsienio šalyse.

„Džiugu, kad nepaisant sunkmečio, Bitės mobiliojo interneto pajamos ir vartotojų skaičius toliau sėkmingai auga – lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai „Vodafone Mobile Connect“ vartotojų skaičius išaugo dvigubai. Atsižvelgdami į poreikį taupyti ir kontroliuoti išlaidas savo išankstinio mokėjimo interneto vartotojams siūlome naują galimybę - naudotis duomenų perdavimu bei siųsti SMS žinutes būnant užsienyje“, sako „Bitės“ produktų vystymo vadovas Šarūnas Chomentauskas.

„Bitė“ vienintelė rinkoje siūlo mobilųjį išankstinio mokėjimo internetą, kurį rinkai pristatė 2008 m. Išankstinio mokėjimo internetas atveria vartotojams galimybes mokėti iš anksto ir taip kontroliuoti savo išlaidas internetui. Tai ypač tinkamas pasirinkimas tiems, kurie nori turėti kokybišką interneto ryšį, tačiau nori tiksliai kontroliuoti savo išlaidas ar naudojasi juo rečiau, ir nenori už tai mokėti fiksuoto mėnesinio mokesčio.

Išankstinio mokėjimo internetas veikia Europos Sąjungos šalyse, taip pat Baltarusijoje, Rusijoje, daugumoje NVS šalių, Pietų ir Šiaurės Amerikoje, Azijoje, Pietų Afrikos Respublikoje, Australijoje ir Naujoje Zelandijoje. Pilną šalių sąrašą galima rasti čia.

Pagrindinis šios paslaugos privalumas – tai, kad vartotojas gali nusistatyti duomenų perdavimo užsienyje išlaidų biudžetą, ir jo niekada neviršys. Išankstinio mokėjimo internetas nepakeičiamas norintiems kontroliuoti išlaidas – mėnesio pabaigoje nenustebins didelė duomenų perdavimo išlaidų sąskaita.

Naudojantis išankstinio mokėjimo internetu „Vodafone Mobile Connect“ užsienyje duomenys apmokestinami už megabaitą. Naudojantis šia paslauga nėra jokių įsipareigojimų, sutarčių ar mėnesinių mokesčių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!