Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/17431/asmeninio-plano-vartotojai-omnitel-tinkle-visa-vasara-kalbes-nemokamai/spausdinti/

„Asmeninio“ plano vartotojai „Omnitel“ tinkle visą vasarą kalbės nemokamai

Publikuota: 2009-06-02 08:00
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Mobiliųjų telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ klientai, besinaudojantys „Asmeniniu“ planu, visą vasarą „Omnitel“ tinkle kalbės 0 ct/min. tarifu. Nemokamai jie galės skambinti tiek „Omnitel“ privatiems ir verslo klientams, tiek besinaudojantiems operatoriaus išankstinio mokėjimo paslaugomis – iš viso 2 milijonams vartotojų visame „Omnitel“ tinkle.

„Pastaraisiais mėnesiais kalbėjomės su šimtais tūkstančių „Asmeninio“ plano vartotojų ir išgirdome, kad jiems aktualu nevaržomai bendrauti, nesibaiminant viršyti mėnesio mokestį. Įsiklausėme į vartotojų nuomonę ir dovanojame jiems galimybę visą vasarą nemokamai kalbėtis didžiausiame Lietuvos tinkle“, – sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

Naujasis pasiūlymas unikalus tuo, kad jis yra skirtas seniems klientams, nereikalaujant iš jų jokių papildomų įsipareigojimų bei suteikiant galimybę neribotai kalbėtis su labai plačiu mobiliojo ryšio vartotojų ratu – visais „Omnitel“ tinklo klientais. Be to, skirtingai nuo kitų panašių rinkoje esančių kitų operatorių pasiūlymų, „Omnitel“ savo „Asmeninio“ plano vartotojams, skambinantiems 0 ct/min. tarifu, netaiko jokio sujungimo mokesčio, jokio neprakalbamo mėnesio mokesčio bei siūlo daug mažesnį – iki 19 ct/min. – „Asmeninio“ plano tarifą skambučiams į kitus tinklus.

Atsižvelgdama į vartotojų nuomonę, „Omnitel“ prieš kurį laiką pakeitė „Asmeninio“ plano koncepciją ir pritaikė jį besikeičiantiems vartotojų poreikiams. „Omnitel“ atsižvelgia ir atsižvelgs į kiekvieno „Asmeninio“ plano vartotojo dabartinius poreikius ir pateiks kiekvienam vartotojui jo vartoseną atitinkantį pasiūlymą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!