Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/16892/nauji-mokejimo-planai-teo-klientams-leis-kalbeti-ilgiau-ir-pigiau/spausdinti/

Nauji mokėjimo planai TEO klientams leis kalbėti ilgiau ir pigiau

Publikuota: 2009-05-04 14:36
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: TEO LT, AB

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB privatiems balso telefonijos paslaugų klientams pasiūlė tris naujus mokėjimo už pokalbius planus, leisiančius kalbėti neribotai TEO tinkle visoje Lietuvoje, o į mobiliojo ryšio tinklus ir užsienį skambinti už minutę mokant vos 19 centų.

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, naujieji planai buvo sukurti atsižvelgiant į tai, kur klientai skambina daugiausiai – TEO tinkle Lietuvoje, į mobiliojo ryšio tinklus ar į užsienį. „Palankesnes sąlygas skambinti į mobiliojo ryšio tinklus sudarė ir sumažėję tarptinklinio ryšio tarifai“, - sakė N. Ivanauskas.

„TNS Gallup“ tyrimų duomenimis, maždaug 40 proc. Lietuvos gyventojų turi artimųjų ar bičiulių draugų užsienyje, su kuriais nuolat bendrauja. „Naujieji pokalbių planai leis tai daryti itin palankiomis sąlygomis“, - sakė N. Ivanauskas.

Naujasis mokėjimo planas „Neribotas“ už 35,90 lito mėnesinį mokestį leis visoje Lietuvoje TEO tinkle – vietiniais ir tarpmiestiniais numeriais - skambinti be apribojimų, o už pokalbius į mobiliojo ryšio tinklus ir užsienį mokėti nuo 19 centų už minutę.

Užsisakiusieji 29,90 lito per mėnesį kainuosiantį mokėjimo planą „Šalyje“ turės galimybę visoje Lietuvoje TEO tinkle kalbėti net 300 minučių papildomai už jas nemokant. Dažnai skambinantys į užsienį papildomai galės užsisakyti pokalbių planą „Pasaulis“, už 5 litų minimalų prakalbamą mėnesinį mokestį leisiantį skambinti į kitas šalis nuo 19 centų už minutę.

Naujieji mokėjimo planai pakeis iki šiol klientams siūlytus mokėjimo planus „Vietinis“, „Lietuvoje“ ir „Universalusis“. Anksčiau šiuos mokėjimo planus pasirinkę klientai galės ir toliau jais naudotis arba pasirinkti naujuosius mokėjimo planus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!