Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/16686/lietuvos-radijo-ir-televizijos-centras-balandzio-22-d-atliks-butinaja-radijo-ir-televizijos-stociu-profilaktika/spausdinti/

Lietuvos radijo ir televizijos centras balandžio 22 d. atliks būtinąją radijo ir televizijos stočių profilaktiką

Publikuota: 2009-04-22 07:00
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Lietuvos radijo ir televizijos centras, AB

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras š.m. balandžio 22 d. atliks radijo ir televizijos stočių profilaktikos darbus. Dėl šių darbų nuo 9.00 iki 15.00 val. nebus teikiamos TV programų siuntimo, o nuo 9.00 iki 15.00 val. – radijo programų siuntimo paslaugos.

„Siuntimo paslaugas transliuotojams mes teikiame nenutrūkstamai – ir dieną ir naktį. Tam, kad užtkrintume šių paslaugų kokybę ir išvengtume bet kokių galimų techninių nesklandumų, privalome periodiškai patikrinti įrangos techninę būklę ir ją atnaujinti“, – sakė Lietuvos radijo ir televizijos centro eksploatacijos direktrius Vilius Zlotkus.

Jo teigimu, radijo ir televizijos stočių profilaktika yra įprasta procedūra, tokius darbus atlieka ir dauguma TV bei radijo studijų.

Lietuvos radijo ir televizijos centras radijo ir televizijos stočių profilaktikos darbus atlieka du kartus per metus. Bendrovės klientams – TV ir radijo transliuotojams profilaktikos darbų datos yra žinomos iš anksto, ir jie į tai atsižvelgia planuodami savo programų transliavimą.

V. Zlotkus paaiškino, kad dėl darbų saugos reikalavimų negalima radijo ir televizijos profilaktikos darbų vykdyti naktį.

Kitus radijo ir televizijos stočių profilaktikos darbus Lietuvos radijo ir televizijos centras planuoja atlikti š. m. rugsėjo mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!