Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/15814/japonijoje-iphone-uz-dyka/spausdinti/

Japonijoje „iPhone“ - už dyką

Publikuota: 2009-02-28 15:34
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Antanas Dapkus
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

Viena didžiausia Azijos telekomunikacijų kampanija ir mobiliojo ryšio operatorius „Softbank“ Japonijoje pradėjo prekiauti 8 GB talpos „Apple iPhone“ telefonais už dyką. Anksčiau už šiuos prilietimais valdomus telefonus kartu su dviejų metų sutartimi tekdavo sumokėti daugiau nei 600 Lt, dabar jie parduodami tiesiog už dyką.

To imtasi dėl sulėtėjusių produkto pardavimų Japonijoje. Čia rinkoje vis dar paklausūs išmanieji telefonai ir bendras jų pardavimas auga, tačiau „Apple“ produktas lieka nuošalyje. Ypatingas „Softbank“ pasiūlymas prasideda šiandien ir tęsis iki gegužės pabaigos, 8 GB talpos „iPhone 3G“ telefonai kartu su dviejų metų sutartimi parduodamas už dyką, o 1 6GB talpos telefono varianto kaina nuo anksčiau buvusios beveik 1000 Lt sumos sumažinti iki šiek tiek daugiau nei 300 Lt.

Taip pat sumažintas ir mokestis už paslaugas, anksčiau „Softbank“ siūlė vartotojams neribotą internetą už maždaug 160 Lt, dabar ši suma sumažinti iki beveik 120 Lt. Šie mokesčiai galioja ne tik naujiems „SoftBank“ klientams, bet ir esamiems.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!