Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/15237/samsung-diegs-5-1-erdvinio-garso-sistemas-i-telefonus/spausdinti/

„Samsung“ diegs 5.1 erdvinio garso sistemas į telefonus

Publikuota: 2009-01-26 07:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Antanas Dapkus
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

„Samsung“ netolimoje ateityje pristatys telefonus su itin gera garso kokybe. Šiuos pažadus kompanija žada įgyvendinti kartu su „SRS Labs“. Kompanijos pasirašė ilgametę sutartį, leisiančią „Samsung“ mobiliųjų telefonų divizionui diegti visas „SRS Labs“ sukurtas technologijas į „Samsung“ telefonus. Pirkėjai sulauks telefonų, siūlančių erdvinio garso ausinukus (bus taikoma ta pati programinė įranga, kuri leidžia atkuria 5.1 garsą kompiuteriams), SRS WOW HD garsą ir SRS VIP+.

„SRS mums teikdavo technologijas ir buvo mūsų partneriu ne vienerius metus. Natūralu, kad mes nusprendėme dirbti artimiau ir su SRS pagalba savo pirkėjams pasiūlysime naujas mobiliųjų telefonų garso galimybes.“, - sakė Wonsik Lee, „Samsung“ mobiliojo diviziono vice prezidentas.

Tačiau „Samsung“ atsižvelgė ne tik į augantį mobiliųjų telefonų naudojimo kaip vaizdo ar garso grotuvus populiarumą. Kompanija teigia, jog dar ilgai telefonai pirmiausia bus naudojami pokalbiams, todėl jie nusprendė licencijuoti SRS garso atpažinimo technologijas. Šios technologijos pagelbės pašnekovams geriau girdėti vienas kitą.

Iki šiol „SRS Labs“ gamino garso techniką įvairiausiems LCD televizoriams, skaitmeninėms vaizdo kameroms, mobiliesiems telefonams ir kietiems prietaisams. Kompanija yra patyrusi, o jos siūlomos technologijos vertinamos gamintojų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!