Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/1495/palmone-isleis-du-naujus-gps-imtuvus/spausdinti/

PalmOne išleis du naujus GPS imtuvus

Publikuota: 2005-06-29 11:36
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: el. paštas Infotopas, UAB

PalmOne, atsižvelgdama į vis didėjančią paklausą mobiliems GPS įrenginiams, išleidžia du naujus GPS imtuvus, kaip papildomus firminius aksesuarus delninukams. Pirmas imtuvas - automobilinė GPS sistema (GPS Car Kit). Tai stacionari į automobilį įmontuojama GPS įranga, kuri bus suderinama su Tungsten E2 ir Tungsten T5 PalmOne delniniais kompiuteriais. Tiek delninukas, tiek pati GPS sistema bus maitinami iš automobilio elektros tinklo.

Sistemoje bus įmontuotas garsiakalbis, kuris skleis įvairius pranešimus apie kelio pasikeitimus ir kitą informaciją. Navigacijai kartu bus kompletuojama viena iš geriausių šioje srityje programų - Tom Tom Navigator 5. Šis komplektas prekyboje turėtų pasirodyti šių metų rugpjūčio mėnesį.

Antrasis PalmOne produktas - kompaktiškas GPS imtuvas su Bluetooth moduliu. Šis sprendimas patogus tuo, kad juo bus galima naudotis ne tik automobilyje, bet ir važiuojant dviračiu, plaukiant ar vaikščiojant pesčiomis. Įrenginys bus skirtas LifeDrive, Tungsten E2, Tungsten T5 ir Treo 650 PalmOne delninukams. Prekyboje šis modelis turėtų pasirodyti jau liepos mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!