Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/14463/telefonas-dalina-patarimus-kaip-apsirengti-pagal-tai-kaip-atrodote/spausdinti/

Telefonas dalina patarimus kaip apsirengti pagal tai, kaip atrodote

Publikuota: 2008-12-05 16:14
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Japonijos mobiliųjų telefonų gamintojas „J-Magic“ išleido atnaujinimą savo sukurtai mados patarimus generuojančiai programai „Kao Cheki“. Nauja programos versija moterims ir vyrams pataria kaip apsirengti analizuodama integruota telefono fotokamera padarytas konkretaus asmens nuotraukas.

„Shoubu Co-de Cheki“

Naujos programos versija pavadinta „Shoubu Co-de Cheki“. „Shoubu“ japonų kalbos slenge reiškia moterį, kuri savo apranga siekia padaryti įspūdį vyrui. „Co-de“ japoniškai reiškia suderinimą (pavyzdžiui, drabužių). Mobilioji programa prašo įkelti savo veido nuotraukas. Programos veikimas paremtas gan nesudėtingu algoritmu - kiekvienam vartotojui randamas labiausai į jį panašus „dvynys“ iš įvairiausių pasaulio įžymybių nuotraukų duomenų bazės. Kiekvienai nuotraukai yra priskirti tam tikri aprangos šablonai. Aprangos stilius taip pat koreguojamas priklausomai nuo nuotraukoje pavaizduoto žmogaus nuotaikos; nuotaikai apibūdinti iš viso numatyta 10 skirtingų lygių, tokių kaip „moteriška“ arba „natūraliai žavi“.

Gamintojas žada, jog programą nemokamai parsisiųsti iš jo svetainės bus galima iki pat gruodžio 26 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!