Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/1348/pildyk-vartotojams-trys-pasiulymai-vienu-metu/spausdinti/

„Pildyk“ vartotojams – trys pasiūlymai vienu metu

Publikuota: 2005-06-07 14:30
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: el. paštas TELE2, UAB

Antroji pagal dydį Lietuvoje telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ tęsi savo pažadą ir garantuoja mažiausią rinkos kainą. Dabar tapti „Pildyk“ vartotoju nekainuoja nė lito. Tereikia įsigyti „Pildyk“ pakuotę. Šiuo metu visose „Tele2“ atstovybėse jos kaina – tik 79 centai. Be to, sumokėti pinigai „sugriš“, nes jūs sąskaitoje rasite vieną litą pokalbiams ir SMS.

Patrauklūs pasiūlymai laukia ne tik naujų, bet jau ir esamų klientų. Birželio mėnesį papildę sąskaitą „Pildyk“ vartotojai SMS žinutes „Tele2“ tinkle siųs nemokamai, o pokalbiai su draugais, taip pat turinčiais „Pildyk“, kainuos vos 10 centų už minutę.

Be to, visi „Pildyk“ vartotojai gauna po 10 centų už kiekvieną atsiliepto skambučio minutę. Tad jie kalbasi beveik veltui.

Norint, kad šios akcijos galiotų, reikia papildyti sąskaitą. Papildžius 5 litų nominalu, galėsite nemokamai siųsti žinutes ir kalbėtis vos už 10 centų už minutę 2 dienas, papildžius sąskaitą 10 litų – 5 dienas, o 20 litų – net 10 dienų. Kasdien jūs galėsite savo draugams išsiųsti net 100 SMS žinučių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!