Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/12555/pildyk-saskaita-siuloma-pasipildyti-telefonu/spausdinti/

„Pildyk” sąskaitą siūloma pasipildyti telefonu

Publikuota: 2008-08-03 07:06
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Išankstinio apmokėjimo paslaugos „Pildyk“ vartotojai galės pasipildyti savo telefono sąskaitą telefonu. Naujoji paslauga vadinasi „„Pildyk“ sąskaitos papildymas“, praneša telekomunikacijų bendrovė „Tele2“.

„Vartotojui nebereikės ieškoti, kur įsigyti sąskaitos papildymą – tai ypač aktualu vakarais ir savaitgaliais, kai daugelis prekybos vietų nebedirba, arba užmiestyje, kur jų tinklas gerokai retesnis. Dėl besibaigiančios sąskaitos nebereikės jaudintis ir į užsienį išvykusiems klientams: pakaks susitarti su tėvais, draugais ar artimaisiais, sudariusiais sutartį su „Tele2“, ir paprašyti papildyti sąskaitą telefonu“, – teigė Mindaugas Kežionis, „Tele2“ Produktų vadovas.

Papildžius sąskaitą automatiškai pratęsiamas jos ir numerio galiojimo laikas, aktyvuojama premija už skambučius iš kitų tinklų.

Rudenį naująją paslaugą planuojama dar labiau išplėsti – jos privalumais galės naudotis verslo klientai ir „Tele2“ savitarnos svetainės „Mano Tele2“ vartotojai.

Pasinaudoti paslauga itin paprasta. Pirmiausia reikia įtraukti pildyk vartotojo sąskaitą į pildomų numerių sąrašą siunčiant trumpąją SMS žinutę numeriu 1559. Žinutėje pakanka įrašyti raidę P ir paskutinius aštuonis „Pildyk“ vartotojo telefono numerio skaičius.

Vėliau, norint papildyti „Pildyk“ vartotojo sąskaitą, tereikia tuo pačiu trumpuoju numeriu išsiųsti trumpąją SMS žinutę su įrašyta papildymo suma litais (pvz., 5 arba 10) ir vartotojo numeriu. Vartotojo sąskaita per per keletą minučių bus papildyta nurodyta suma.

Pinigus į „Pildyk“ sąskaitą galima pervesti tik kartą per dieną, maksimali papildymo suma per dieną yra 10, o per mėnesį – 40 litų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!