Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/12340/omnitel-siulo-nemokamus-pokalbius-ir-sms-zinutes/spausdinti/

„Omnitel“ siūlo nemokamus pokalbius ir SMS žinutes

Publikuota: 2008-07-09 07:39
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Mobiliųjų telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pateikė analogų rinkoje neturintį pasiūlymą: nuo liepos 10 d. gyventojai, pasirašę sutartį su „Omnitel“ arba ją pratęsę, visą pusmetį galės nemokamai kalbėti ir siųsti SMS žinutes į visus Lietuvos tinklus.

Tokios sąlygos bus taikomos mokėjimo planus „Valandos 2“ ir „Valandos 5“ pasirinkusiems vartotojams, kuriems šešis mėnesius bus taikomas 0 Lt mėnesinis plano mokestis. Už jį vartotojai kiekvieną mėnesį gaus atitinkamai dvi arba penkias valandas nemokamų pokalbių ir galės išsiųsti po 300 nemokamų SMS žinučių per dieną.

Pasak „Omnitel“ viceprezidento komercijai Remigijaus Štaro, šis „Omnitel“ pasiūlymas privatiems vartotojams neabejotinai yra geriausias rinkoje.

„Šiuo žingsniu suteikiame žmonėms palankiausias sąlygas nevaržomai bendrauti naudojantis mobiliuoju ryšiu. Iki šiol „Omnitel“ siūlė mokėjimo planus, leidžiančius negalvoti apie prakalbamas minutes, o dabar iš galvos siūlome išmesti ir sąskaitas“, - sakė R. Štaras.

Visos kitos paslaugos – mobilusis internetas, pokalbiai ar žinutės užsienyje – apmokestinamos pagal mokėjimo planų „Valandos 2“ ir „Valandos 5“ tarifus. Sutarčių, suteikiančių galimybę nemokamai skambinti ir siųsti SMS žinutes į visus Lietuvos tinklus, kiekis yra ribotas – tik 10 tūkst.

Pasibaigus pusės metų terminui, vartotojams galios plano „Valandos 2“ arba „Valandos 5“ tarifai ir sąlygos. Pasinaudojusiems šiuo pasiūlymu mobilieji telefonai kainuos nuo 1 Lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!