Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/12157/mozilla-pademonstravo-firefox-mobile/spausdinti/

„Mozilla“ pademonstravo „Firefox Mobile“

Publikuota: 2008-06-25 12:05
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Antanas Dapkus
Aut. teisės: ©Mobili linija, UAB
Inf. šaltinis: Mobili linija, UAB

Pagaliau „Mozilla“ pademonstravo vaizdo įrašą, kuriame galima pasigrožėti busimąja „Mozilla Firefox Mobile“ interneto naršykle.

Šiuo metu naršyklė yra dar ypač ankstyvoje stadijoje. Kūrėjai gali pasukti visiškai kitu keliu ir įdiegti naujus ir neregėtus sprendimus. Demonstraciniame vaizdo įraše teigiama, jog naujoji naršyklę valdoma pirštų pagalba, tad vargu, ar ji veiks S60 įrenginiuose.

„Mozilla“ pademonstravo „Firefox Mobile“

Naująja naršykle patogu naršyti vienu metu kelis internetinius puslapius, kadangi įjungęs „FireFox Mobile“ vartotojas atsiduria langų valdymo lauke. Pamygus pliuso piktogramą, atsiveria naujas langas, kurį galima sumažinti, po to spustelėjus dar kartą pliuso piktogramą įkrauti daugiau langų. Langus galima tampyti po lauka ir išdėlioti kuo patogiau

Adreso įvedimo laukas pasislepia slenkant žemyn puslapiu. Navigacijos ir papildomų funkcijų mygtukai pasirodo puslapį tempiant į kairę arba į dešinę.

„Mozilla“ pademonstravo „Firefox Mobile“

Dar viena naujovė, tai įvairių papildomų komandų klavišai, kurie išdėstyti kiekvieno puslapio apačioje. Jie padės patogiai peržvelgti puslapį ar atlikti kitas komandas. Adreso laukas taip pat padės greičiau pasiekti informaciją, kadangi nurodyti tinklapiams užteks vieno raktinio žodžio, o ne konkretaus adreso.

Šiuo metu išleidimo data ar suderintų įrenginių sąrašas nėra žinomas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!