Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/12018/ezio-vartotojai-vasara-kalbes-pigiausiai/spausdinti/

„Ežio“ vartotojai vasarą kalbės pigiausiai

Publikuota: 2008-06-12 07:08
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Ezys.lt

Mobiliojo ryšio paslauga "Ežys" šią vasarą siūlo pigiausius pokalbius iš visų Lietuvos išankstinio mokėjimo planų – minutė skambinant į visus tinklus kainuoja vos 18 ct.

Akcija, kurios metu „Ežio“ vartotojai, skambindami į visus Lietuvos tinklus, mokės vos 18 ct/min., galios visą vasarą. Šis tarifas taikomas skambinant į visus Lietuvos mobiliojo ir stacionaraus ryšio operatorių tinklus. Paprastai išankstinio mokėjimo mobilaus ryšio paslaugų vartotojai pigiai skambinti gali tik į vieno ar kelių operatorių tinklus.

Taip pat lieka galioti „Ežio“ paslauga „Ledas“, leidžianti „Ežio“ vartotojams tarpusavyje kalbėti nemokamai bei siųsti nemokamai SMS į visus tinklus.

Šią „Ežio“ akciją labiausiai turėtų įvertinti vasarą atostogaujantys moksleiviai ir studentai, kurie poilsiaudami stengiasi su savimi turėti kuo mažiau daiktų. Iki šiol išankstinio mokėjimo paslaugų vartotojai dažnai nešiodavosi kelias telefono korteles ir, siekdami taupyti, jas keisdavo atsižvelgiant į kokį tinklą norima skambinti.

„Ežio“ vartotojams pakaks vienos kortelės – pokalbiai į visus tinklus kainuos vienodai pigiai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!