Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/11985/alcatel-lucent-pristate-omnitouch-my-teamwork-office-editon-programine-iranga/spausdinti/

„Alcatel-Lucent“ pristatė „OmniTouch My Teamwork Office Editon“ programinę įrangą

Publikuota: 2008-06-10 10:24
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Alcatel-Lucent

„Alcatel-Lucent“ (Euronext Paris et NYSE : ALU) šiandien pristatė „My Teamwork Office Editon“ programinę įrangą, daugiašalį konferencijų ir bendradarbiavimo sprendimą programinės įrangos pagrindu, pritaikytą smulkaus ir vidutinio verslo rinkos poreikiams. Įdiegta kartu su geriausiu smulkiojo verslo skambučių serveriu, „Alcatel-Lucent“ „Omni PCX Office“, „My Teamwork Office Edition“ leidžia verslui rentabiliai ir vietoje rengti audio ir tinklo konferencijas stulbinamai sutaupant išlaidas ir gaunant produktyvumo pelną dėl paslaugų tiekimo sprendimų ir kitų patentuotų programų, palaikomų techninės įrangos.

Yra vienas serveris, palaikomas programinės įrangos, „My Teamwork Office Edition“ turi audio ir tinklo konferencijų pajėgumus, naršyklės pagalba klientas pasiekiamas bet kurioje vietoje arba naršyklės, palaikomos bet kokiu telefono prietaisu, ir dabartį perteikiantis greitas pranešimas siuntimas (IM), pasiekiamas vienu mygtuko paspaudimu, suteikia galimybę kalbėti ar skambinti kontaktams, pradėti programą ir darbalaukio naudojimą, įrašinėti skambučius ar tvarkyti dokumentus, kad būtų palengvintas kritiškas darbuotojų bendradarbiavimas, komunikacijomis, siekiančiomis rezultatų.

Sprendimas, paremtas programine įranga, lengvai padidinamas arba sumažinamas, kad prisitaikytų prie įvairaus dydžio verslo ir siūlo daugybę paketavimo versijų ir kainodarą, sukurtą specialiai smulkaus ir vidutinio verslo segmentui. Bendradarbiavimo įrankiai skatina modernizuotas komunikacijas, o konferencijos įgalina darbo namuose galimybių didinimą bei sumažina ilgas keliones, sutaupant išlaidas ir laiką, leisdamas mažesnėms organizacijomis iki maksimumo padidinti žmoniškuosius išteklius ir remti žaliąsias technologijas.

„My Teamwork Office Edition“ dabar yra dalis „Alcatel-Lucent Office Communication Solutions“ rinkinio, leidžiančio smulkiam ir vidutiniam verslui kasdien didinti savo veiklos našumą paprastais, lanksčiais, prieinamais sprendimais ir paslaugomis. „Office Communication Solutions“ formuoja visapusį gaminių ir paslaugų rinkinį, kuris suvienija įmonės verslo kokybišką telefoniją, programas, rentabilų balso per IP (VoIP) ir saugią LAN ir „WiFi“ infrastruktūrą.

„„Alcatel-Lucent“ turi didžiulę patirtį ir žinias plėtojant ir parduodant sprendimus, pritaikytus smulkaus ir vidutinio verslo rinkos segmentui,“ - sako Matthieu Destot, direktorius smulkaus ir vidutinio verslo sprendimų „Alcatel-Lucent“ įmonės veikloje. „Mes įtakojame šią patirtį įnešdami į rinką lengvai naudojamą, prijungiamą konferencijų ir bendradarbiavimo programą, įgalinančią verslo savininką suprasti greitą išlaidų taupymą ir produktyvumo pajamas. Mes suprantame, kad laikas, ištekliai ir biudžetas yra riboti, o „My Teamwork Office Edition“ leidžia smulkiam verslui padaryti daugiau turint mažiau patrauklia ir konkurencinga kaina,“ - priduria Destot.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!