Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/1113/komunikatoriai-atranda-vis-didesne-rinka-lietuvoje/spausdinti/

Komunikatoriai atranda vis didesnę rinką Lietuvoje

Publikuota: 2005-05-05 07:00
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: el. paštas Infotopas, UAB

Lietuvoje vis populiaresni tampa komunikatoriai - delninio kompiuterio ir mobilaus telefono junginys. Šiuos įrenginius renkasi užimti mobilūs žmonės, dažniausiai, verslo atstovai. Iki šiol pilnas delninio kompiuterio ir telefono funkcijas galima buvo rasti tik HP ir PalmOne Treo serijos modeliuose.

UAB „Infotopas“ Lietuvoje pristatė nemažą gamą komunikatorių su Microsoft Windows Mobile operacine sistema. QTEK firmos komunikatoriai jau seniai nestebiną vartotojų Vakaruose, tačiau Lietuvą pasiekė tik dabar. Komunikatorių gama plati - nuo paprastesnių ir pigesnių iki galingų bei pažangiausias technologijas turinčių modelių. QTEK komunikatorius nesunku pritaikyti tiek paprastam vartotojui, tiek sudėtingiems verslo projektams.

„Teko susidurti su įvairiais delninių kompiuterių gamintojais ir modeliais, tačiau QTEK tikrai maloniai nustebino savo puikiomis savybėmis“ - teigė ketvirtus metus delninių kompiuterių rinkoje dirbančios įmonės UAB „Infotopas“ vadovas Paulius Šuksteris. Anot direktoriaus, QTEK turi gerą ateitį Lietuvoje tiek dėl gerų savybių, tiek dėl pigesnės kategorijos modelių.

UAB „Infotopas“ - specializuojasi delninių kompiuterių rinkoje ketvirtus metus. Šiuo metu įmonė siūlo didžiausią delninių kompiuterių asortimentą Lietuvoje, diegia mobilaus verslo sprendimus, GPS navigacijos sprendimus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!