Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/10697/sony-skype-paslauga-psp-kompiuteryje-pamatysime-kovo-18-d/spausdinti/

„Sony“: „Skype“ paslaugą PSP kompiuteryje pamatysime kovo 18 d.

Publikuota: 2008-03-10 12:35
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

„Sony“ oficialiai pareiškė, kad japonai turintys „PlayStation Portable“, „Skype“ paslauga galės naudotis jau nuo šių mėtų kovo 18 dienos. Programa bus integruota į artėjantį sistemos atnaujinimą, kuris yra paruoštas šiam mėnesiui, o su juo rinkoje pasirodys ir ofcialus bendravimo priedas - ausinės su mikrofonu, jungiamos prie nešiojamosios konsolės.

Nors iš pradžių „Skype“ paslaugą Japonijoje buvo žadėta jau vasarį, buvo atidėta dėl to, kad „PlayStation“ aparatinė įranga „nedraugavo“ su „Skype“ programa.

„Sony“: „Skype“ paslaugą PSP kompiuteryje pamatysime kovo 18 d.

Pasibaigus darbams Japonijos rinkai, galime paslaugos laukti Šiaurės Amerikoje ir Europoje. Japonai be „Skype'inimo“ galimybės kitą mėnesį sulauks ir naujos, riboto leidimo PSP pakuotės. Naujas PSP yra matinės bronzos spalvos, „Value Pack“ tipo ir parduotuvės Japonijoje pasirodys balandžio 24 dieną su 227 JAV dolerių kainos užrašu. Pakuotę matote apačioje, į ją įeis AV kabelis, 32 MB „Memory Stick Duo“ atminties kortelė, pats PSP ir kiti niekučiai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!