Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/10662/omnitel-gerina-kainodara-verslo-klientams/spausdinti/

„Omnitel“ gerina kainodarą verslo klientams

Publikuota: 2008-03-06 14:24
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Lietuvos mobiliųjų telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pateikė penkis naujus mokėjimo planus „Verslui“, kurie leidžia nebeskaičiuoti pokalbių laiko. Naujųjų mokėjimo planų tarifai yra vieni iš palankiausių rinkoje: pokalbio minutė į visus tinklus kainuoja nuo 16 centų, o pokalbiai didžiausioje „Omnitel“ verslo klientų bendruomenėje – tik 1 ct/min.

„Užtikriname savo klientams bene geriausią rinkoje kainą už aukščiausią paslaugų kokybę. Pernai pirmieji pateikėme savo privatiems vartotojams unikalų pasiūlymą - 19 ct/min. Šią tradiciją tęsiame ir verslo rinkoje“, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

Naujieji mokėjimo planai verslo klientams yra sukurti atsižvelgiant į verslo klientų poreikius – bendrauti neribotai ir nebeskaičiuoti pokalbių laiko. Juos pasirinkę klientai gali naudotis ypatingai patraukliais pokalbių tarifais ir plačiu kokybiškų „Omnitel“ paslaugų spektru, išvystytu sparčiojo mobiliojo interneto tinklu ir puikiu aptarnavimu. Visa tai daro šį pasiūlymą verslui itin konkurencingą.

Planus „Verslui 3“, „Verslui 4“ ir „Verslui 5“ pasirinkusiems verslo klientams pokalbio minutė visuose Lietuvos tinkluose kainuoja 16 centų, pokalbiai „Omnitel“ tinkle - nuo 9 centų už minutę, pokalbiai su visais „Omnitel“ verslo klientais – 1 ct/min. Be palankaus bendrojo tarifo, „Omnitel“ verslo klientai gali nemokamai kalbėti tarpusavyje, pasirinkę „Savos komandos“ paslaugą savo įmonėje ir „Jungtinės komandos“ paslaugą bendrauti su partneriais (tarp 10 įmonių).

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!