Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/10627/teo-klientai-uz-fiksuota-mokesti-gales-kalbeti-neribotai-visoje-lietuvoje/spausdinti/

TEO klientai už fiksuotą mokestį galės kalbėti neribotai visoje Lietuvoje

Publikuota: 2008-03-04 12:19
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: TEO LT, AB

Integruotų telekomunikacijų, IT ir TV paslaugų teikėja TEO LT, AB (toliau – TEO) privatiems klientams suteikė galimybę bet kuriuo paros metu kalbėti neribotai TEO tinkle visoje Lietuvoje už fiksuotą 50 litų mokestį.

Tokią galimybę turės besinaudojantieji mokėjimo planu „Universalusis“, kurį nuo šiol pensinio amžiaus sulaukę ir kai kurių socialiai remtinų grupių asmenys galės užsisakyti su 30 proc. nuolaida – jiems jis kainuos 35 litus per mėnesį.

„Didelė mūsų klientų dalis nori kalbėti negalvodami apie sąskaitos dydį, palankiais tarifais skambinti artimiesiems užsienyje ar į mobiliuosius telefonus. Taip pat atsižvelgėme į senjorų ir socialiai remtinų žmonių poreikius ir sudarėme galimybes jiems kalbėti pigiau“, - teigė TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas.

Mokėjimo planą „Universalusis“ užsisakiusiems klientams pokalbiai į užsienį kainuos nuo 19 centų už minutę, pokalbiai į mobiliuosius tinklus Lietuvoje kainuos nuo 30 centų už minutę. Skambinti TEO tinkle visoje Lietuvoje – tiek vietiniais tiek tarpmiestiniais numeriais – klientai galės neribotai.

Anksčiau šį mokėjimo planą užsisakę klientai turėjo galimybę per mėnesį 4 valandas piko metu ir 30 valandų ne piko metu nemokamai kalbėti vietiniais ir tarpmiestiniais pokalbiais. Šiuo metu balso telefonijos paslaugomis besinaudojantys privatūs TEO klientai turi galimybę pasirinkti mokėjimo planus „Bazinis“, „Vietinis“, „Lietuvoje“ ir „Universalusis“. Visi jie pritaikyti konkretiems klientų poreikiams – kalbantiems daugiausiai savo mieste, visoje Lietuvoje arba daug skambinantiems į užsienį ir mobiliuosius telefonus.

2007 metų pabaigoje TEO klientai naudojo beveik 789 tūkst. telefono linijų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!