Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/10377/visa-vasari-teo-klientai-skambindami-mokes-vos-3-centus-uz-minute/spausdinti/

Visą vasarį TEO klientai skambindami mokės vos 3 centus už minutę

Publikuota: 2008-02-05 10:59
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: TEO LT, AB

Integruotų telekomunikacijų, IT ir TV paslaugų teikėjos TEO LT, AB (toliau – TEO) privatiems savo klientams suteikė galimybę visą vasarį ne piko metu kalbėti TEO tinkle visoje Lietuvoje vos už 3 centus už minutę.

Ši kaina galios vietiniams ir tarpmiestiniams skambučiams darbo dienomis nuo 20 val. iki 7 val. ryto, savaitgaliais ir švenčių dienomis.

„Nuolat savo klientams siūlome galimybes kalbėti ypač palankiais tarifais. Manome, kad bendravimas yra viena didžiausių vertybių, o ypač tai svarbu siekiant gerą nuotaiką užtikrinti šiuo metų laiku – žiemą“, - teigė TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas.

2007 metų pabaigoje TEO klientai naudojo beveik 789 tūkst. telefono linijų. „Pastaraisiais metais TEO balso telefonijos paslaugų klientų skaičius didėja, tad tikrai yra žmonių, kurie laukia artimojo ar draugo skambučio“, - teigė N. Ivanauskas.

Daugiau informacijos apie šią akciją bei kitas TEO paslaugas galima gauti telefonu 1817 arba bendrovės tinklapiuose www.teo.lt ir www.vox.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!