Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/1002/nauja-omnitel-paslauga-sms-tarnyba-palengvins-vezeju-darba/spausdinti/

Nauja „Omnitel“ paslauga „SMS Tarnyba“ palengvins vežėjų darbą

Publikuota: 2005-04-21 13:54
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ pristatė naują, specialiai vežėjų bendrovėms sukurtą paslaugą „SMS Tarnyba“ – patogiausią SMS įrankį vežėjams.

SMS žinutės yra pagrindinis įmonių vadybininkų ir į reisą išvykusių vairuotojų bendravimo būdas. Naujoji paslauga „SMS Tarnyba“ vadybininkų darbą padarys paprastesnį, nes žinutes rašyti, skaityti bei stebėti jų pristatymo būklę vadybininkai galės tiesiog savo kompiuterio ekrane. Tai ne tik patogesnis, tačiau ir daug papildomų naudingų funkcijų turintis SMS įrankis, sukurtas vežėjams.

„SMS Tarnybą“ kūrėme atsižvelgdami į vežėjų poreikius, siekdami vadybininkų ir vairuotojų bendravimą padaryti patogesnį. Mes džiaugiamės, galėdami pasiūlyti vežėjams ryšio priemonę, kuri leis jiems lengvai ir užtikrintai siekti geresnių verslo rezultatų, - sakė „Omnitel“ Klientų aptarnavimo ir pardavimų direktorius Žydrūnas Stankevičius.

„SMS Tarnybos“ techninį sprendimą pasiūlė ir paslaugos palaikymą teikia patikimas „Omnitel“ partneris UAB „Vilniaus Altas“. „Vilniaus Altas“ rūpinasi technine „SMS Tarnybos“ priežiūra, konsultuoja klientus techniniais klausimais bei yra šios paslaugos platinimo partneris.

Naudodamasis „SMS Tarnyba“, iš vairuotojų gautas žinutes vadybininkas galės matyti bet kuriame kompiuteryje su interneto prieiga, prisijungęs su savo slapyvardžiu ir slaptažodžiu. Specialioje interneto svetainėje vadybininkas gali siųsti, gauti bei tvarkyti tiek savo siunčiamas, tiek iš vairuotojų gaunamas žinutes, turi galimybę kontroliuoti SMS pristatymo vairuotojams būklę. Sistema taip pat kaupia žinučių istoriją, todėl vadybininkas bet kada gali patikrinti, kas, kam ir kada buvo išsiųsta arba gauta.

Be to, naudojant „SMS Tarnybą“ visus įmonės vairuotojus galima suskirstyti į grupes, o grupes priskirti atskiriems vadybininkams, kad jiems netrukdytų kitų vairuotojų SMS žinutės. Žinutę paprasta išsiųsti keliems arba atskiram vairuotojui iš sąrašo – nereikia kiekvieną kartą suvesti telefono numerio.

„SMS Tarnyba“ daro patogesnį ir vairuotojų bendravimą su vadybininkais - žinutes jie siunčia vienu trumpuoju numeriu 1496, o sistema pati išskirsto jas vadybininkams į kompiuterius.

Kurti ir tvarkyti vairuotojų sąrašus, įvesti naujus numerius ir ištrinti nebenaudojamus, skirstyti vairuotojų grupes, priskirti jas atskiriems vadybininkams gali tik „SMS Tarnybos“ administratorius – įmonės paskirtas asmuo. Jo kompiuteryje yra įdiegiama administravimo programa.

Administravimo programinės įrangos paketas (CD ir identifikacinis USB raktas) kainuoja 99 Lt. Paslaugos mėnesinis kliento mokestis – 20 Lt. Vadybininko žinutės apmokestinamos pagal „Omni Connect 20“ mokėjimo planą, o vairuotojo žinutės – pagal jo naudojamą planą.

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“, remiantis paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, yra neabejotina Lietuvos telekomunikacijų rinkos lyderė. Pagal gautas pajamas „Omnitel“ užima daugiau nei pusę mobiliojo ryšio rinkos (54,4 proc.). Bendrovė, teikianti lengvai ir paprastai naudojamas bei užtikrintai veikiančias paslaugas, šiais metais didžiausią dėmesį skiria mobiliojo interneto plėtrai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!