Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/portalo/5762/infobalt-parodoje-smirines-lietuviu-elektronikos-megeju-sukurti-robotai/spausdinti/

„Infobalt“ parodoje šmirinės lietuvių elektronikos mėgėjų sukurti robotai

Publikuota: 2006-10-19 10:25
Tematika: Portalo naujienos
 

Pranešimas spaudai

Informacinių, telekomunikacinių ir elektronikos technologijų mėgėjai bei specialistai, susibūrę į juos vienijančio portalo www.elektronika.lt bendruomenę, parodos metu pristatys robotą, kuris apvažiuoja kliūtis, robotą (su nešiojamuoju kompiuteriu), kuris seka spalvą, lakstančius robotukus, pagamintus iš kompiuterinių pelių, ir kitus savo kūrinius.

Pasak „Elektronika.lt“ projekto vadovo Tautvydo Levinsko, portalas siekia paskatinti žmones ne tik vartoti, bet ir kurti. „Norime vartotojui pasiūlyti alternatyvą, parodyti, kad jis pats gali būti kūrėju ir, kad tai yra įdomu“, - sakė T. Levinskas.

„Elektronika.lt“ kūrėjams suteiktoje erdvėje prie „Technopolio“ stendo eksponuojami keturių elektronikų darbai. Jų eksponavimo laikas publikuojamas tinklalapyje „Elektronika.lt“.

„Elektronika.lt“, atnaujinto prieš dvejus metus, bendruomenė ir lankomumas nuolat auga. Šių metų rudenį portalą kasdien aplankydavo 4,5 tūkst. vartotojų. Portalas aktyviai bendradarbiauja su verslo ir mokslo organizacijomis.

„Elektronika.lt“ atstovus ir jų kūrinius rasite 1-ojoje „Litexpo“ parodų salėje, bendrame „Technopolio“ stende, kartu su Lietuvos jaunųjų mokslininkų sąjunga bei Mokslo populiarinimo draugija. Jų atstovai išradimus pristatys ir jungtiniame „Technopolio“ stende 5-ojoje salėje, kartu su kitomis inovatyviomis įmonėmis.

*****

Portale DELFI taip pat galite peržiūrėti ir robotų nuotraukas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!