Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/portalo/36575/viktorina-su-avira-pasiruosk-saugumo-r-evoliucijai/spausdinti/

Viktorina su „Avira“: pasiruošk saugumo (r)evoliucijai!

Publikuota: 2012-10-01 18:10
Tematika: Portalo naujienos
Autorius: el. paštas Tautvydas Levinskas

Kompanija „Avira GmbH“, pirmaujanti pasaulyje antivirusinių sprendimų tiekėja, ir UAB „Adita“, pagrindinis „Avira“ partneris Lietuvoje, kviečia dalyvauti viktorinoje, atsakyti į pateiktus klausimus ir laimėti naujausią „Avira Internet Security“ ar „Avira Antivirus Premium“ antivirusinę apsaugą Jūsų kompiuteriui! Šios naujosios „Avira“ antivirusinės programos pasižymi mažu kompiuterio resursų naudojimu, patogia vartotojo sąsaja, užtikrinta apsauga ir patrauklia kaina.

O šįkart dalyvauti tiesiog būtina, nes visi viktorinos dalyviai (net ir tie, kurie atsakys neteisingai) galės laimėti septynias „Avira Antivirus Premium“ licencijas, o tie, kurie atsakys į visus klausimus, galės laimėti penkias „Avira Internet Security“ licencijas. Beje, tai dar ne viskas – mūsų „Facebook“ lankytojai turės galimybę sudalyvauti trijose papildomose šį mėnesį vyksiančiose mini-viktorinose ir pasidalinti tris „Avira Antivirus Premium“ licencijas. Būkite budrūs ir sekite pranešimus „Facebook“ puslapyje!

Viktorina su „Avira“: pasiruošk saugumo (r)evoliucijai!

Viktorina vyks iki spalio pabaigos. Atsitiktinės atrankos būdu bus išrinkti laimėtojai, kuriems ir atiteks minėti prizai. Apie laimėjimą pranešime asmeniškai bei paskelbsime portalo naujienose.

Daugiau informacijos ir dalyvavimo sąlygas rasite prie viktorinos aprašymo. Sėkmės!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!