Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/portalo/32386/paaiskejo-rs-stipendijos-x-etapo-laimetojas/spausdinti/

Paaiškėjo „RS stipendijos“ X etapo laimėtojas

Publikuota: 2012-01-09 17:56
Tematika: Portalo naujienos
Inf. šaltinis: RS stipendija
Rėmėjas:
RSLietuva.com
Partneriai:
UAB „YE International“
Elektronika.lt
UAB „Ekspla“
UAB „Elseta“
Vilniaus Gedimino technikos universitetas
Kauno technologijos universitetas

Skelbiame „RS stipendijos“ konkurso, kurį remia elektronikos, automatikos ir mechanikos komponentų katalogas internete „RSLietuva.com“, 2011 metų dešimtojo etapo laimėtoją. Suskaičiavus žiūri ir Elektronika.lt forumo dalyvių balsus (žr. žemiau), paaiškėjo, jog juo tapo Linas Karpavičius, pristatęs projektą „Daugiafunkcis didelės galios rentgeno spindulių šaltinis“. Tad gruodžio mėn. 200 Lt „RS stipendija“ atitenka jam. Sveikiname!

Na, o kiti šio etapo dalyviai Inga Kilinskaitė („Elektroninė aklųjų lazdelė“), Simas Narkus („Elektroninis inkubatoriaus valdymo įtaisas“), Dovydas Rušinskas („Neoninių indikatorių laikrodis“) gaus konkurso rėmėjo paguodos prizus – 50 Lt kuponus apsipirkti „RSLietuva.com“.

Primename, kad 200 Lt „RS stipendiją“ skirsime kas mėnesį žmogui, kurio išradimai, patobulinimai ar plėtotės elektronikos srityje bus geriausios. O galiausiai rinksime ir geriausio metų darbo autorių, kuriam atiteks pagrindinė 2000 Lt stipendija, už kurią bus galima apsipirkti „RSLietuva.com“ parduotuvėje.

Darbus vertina ne tik „RSLietuva.com“ surinkti ekspertai, atstovaujantys mokslą bei verslą, bet ir „Elektronika.lt“ skaitytojai. Balsuoti ir taip įvertinti bei nulemti „RS stipendijos“ laimėtoją galite iki mėnesio galo mūsų forumo specialioje temoje.

Išsami informacija apie konkursą, sąlygos ir naujienos „RS stipendija“ tinklaraštyje RSstipendija.elektronika.lt.

X etapo balsų pasiskirstymas:

Paaiškėjo „RS stipendijos“ X etapo laimėtojas
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!