Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/portalo/31911/viktorina-su-pazangiuoju-fujifilm-finepix-f500exr-fotoaparatu/spausdinti/

Viktorina su pažangiuoju „Fujifilm FinePix F500EXR“ fotoaparatu!

Publikuota: 2011-12-02 06:28
Tematika: Portalo naujienos
Autorius: el. paštas Tautvydas Levinskas

„Fujifilm“ – Japonijos vaizdo ir garso atkūrimo technologijų, produktų ir paslaugų kompanija, viena iš pasaulinių lyderių skaitmeninės fotografijos rinkoje, pristato apdovanotąją vaizdo atkūrimo technologiją „Fujifilm EXR“, leidžiančią fotoaparatui prisitaikyti prie aplinkos sąlygų, bei kviečia dalyvauti viktorinoje, atsakyti į pateiktus klausimus ir laimėti net 15x artinimo fotoaparatą su EXR CMOS jutikliu „FujifilmFinePix F500EXR“.

„FujifilmFinePix F500EXR“

Verta paminėti, kad „Fujifilm“ yra pristačiusi pirmąją pasaulyje 3D vaizdo sistemą, suteikiančią galimybę mėgautis 3D vaizdais be specialių 3D akinių. Na, o šiuo metu kompanija plečia pažangių kompaktinių fotoaparatų seriją – „Fujifilm X“, kurią jau sudaro fotoaparatai X100, X10 ir naujai pristatytas X-S1.

Viktorina vyks iki gruodžio pabaigos. Iš teisingai atsakiusiųjų į klausimus atsitiktinės atrankos būdu bus išrinktas vienas laimėtojas, kuriam ir atiteks minėtas prizas. Apie laimėjimą pranešime asmeniškai bei paskelbsime portalo naujienose.

Daugiau informacijos ir dalyvavimo sąlygas rasite prie viktorinos aprašymo. Sėkmės!

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!