Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/portalo/2205/elektronika-lt-naujienas-pristato-lietuvos-radijo-eteryje/spausdinti/

„Elektronika.lt“ naujienas pristato Lietuvos radijo eteryje

Publikuota: 2005-10-05 11:40
Tematika: Portalo naujienos
Autorius: el. paštas Veronika Jauniškienė

Šiandien, 16 val. 3 min., Lietuvos radijo (LR) klausytojai išgirs atnaujintą „Žinių amžiaus“ laidą, kurioje bus pristatomos ir populiaraus tinklalapio „Elektronika.lt“ naujienos.

Jau 5 metus kuriama LR laida „Žinių amžius“ kiekvieną savaitę gvildena žinių ir informacinės visuomenės kūrimo problemas bei pristato naujienas apie naujausias informacines ir komunikacines technologijas, besiskverbiančias į mūsų kasdienį gyvenimą.

„Nesistengiame brukti modernių technologijų, tiesiog siekiame klausytojus supažindinti su skaitmeninio amžiaus naujovėmis ir padėti suprasti, kad be jų yra ne taip patogu gyventi. Manome, kad gerai informuota, turinti pakankamai žinių ir besimokanti visuomenė gali sukurti sąlygas geresnei gyvenimo kokybei užtikrinti,“ – sakė laidos autorė ir vedėja Jolanta Jurkūnienė.

Kiek anksčiau laidos klausytojai galėjo išgirsti ir J. Jurkūnienės pokalbį su specializuoto informacinio tinklalapio „Elektronika.lt“ kūrėjais. Jie radijo eteryje pristatė savo interneto svetainę, jos istoriją, tikslus, veiklą bei turinį. Paaiškėjus, jog ir tinklalapis, ir LR laida siekia panašaus tikslo, nutarta suvienyti jėgas. Nuo šiol naujienas apie modernias technologijas laidoje „Žinių amžius“ pateiks ir interneto portalas „Elektronika.lt“.

„Elektronika.lt“ portalas yra skirtas visiems, besidomintiems elektronikos, informacinių technologijų, kompiuterinės bei ryšių technikos naujovėmis. Tačiau tinklalapio kūrėjai sako, jog dalyvavimas kuriant radijo laidą yra puiki galimybė pasiekti ne tik specialistus, bet ir tuos technikos bei elektronikos sričių mėgėjus, kurie neturi laiko naršyti internete ar ieškoti įdomios informacijos specializuotuose tinklalapiuose.

„LR laidoje „Žinių amžius“ pateiksime keletą aktualiausių technologijų naujienų, kurios publikuojamos ir „Elektronika.lt“ portale. Manome, jog praturtinsime laidą retesnėmis bei šiek tiek sudėtingesnėmis technologinėmis temomis,“ – teigia „Elektronika.lt“ vadovas Tautvydas Levinskas.

Laida „Žinių amžius“ transliuojama LR bangomis kiekvieną trečiadienį 16 val. 3 min., kartojama 20 val. 20 min. Laidą galima klausytis ir internete, užsukus į svetainę www.lrt.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!