Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/mokslas/70699/dalyvauk-mokslo-populiarinimo-rasiniu-konkurse/spausdinti/

Dalyvauk mokslo populiarinimo rašinių konkurse

Publikuota: 2019-11-27 20:18
Tematika: Mokslo naujienos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Domiesi mokslu ir technologijomis? Nori kitiems papasakoti apie savo mėgiamą sritį? Galbūt nori ją dar geriau suprasti? Arba įžvelgi problemas, su kuriomis susiduria mokslas Lietuvoje ar pasaulyje? Dabar tam puikus šansas! Klimato kaita, atsinaujinanti energetika, virusų pasaulis, misija į Mėnulį, genų inžinerija, dirbtinis intelektas, kas mums suteikia laimę – mokslininkai tyrinėja daugybę sričių. Griebk plunksną, rašiklį ar klaviatūrą ir atskleisk mokslą įdomiai.

Dalyvauk mokslo populiarinimo rašinių konkurse

LRT televizijos laida „Mokslo sriuba“ kartu su astronomijos populiarinimo blogu „Konstanta 42“ skelbia mokslo populiarinimo rašinių konkursą. Konkurse dalyvauti kviečiami visi norintys. Konkurso darbas gali nagrinėti bet kokią mokslinę sritį, tačiau ypatingas dėmesys skiriamas kosmoso tematikai. Rašiniai bus publikuoti Lrt.lt, Delfi.lt ir Technologijos.lt svetainėse, o nugalėtojų laukia puikūs prizai ir galimybė parengti pažintinę laidą apie savo aprašyta tema.

Konkursas vyksta iki 2019 m. lapkričio 30 d. Rašinius gali siųsti adresu konkursas@konstanta.lt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!