Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/mokslas/68325/dalyvauk-europos-mokslo-ir-inovaciju-dienose/spausdinti/

Dalyvauk Europos mokslo ir inovacijų dienose

Publikuota: 2019-06-02 10:29
Tematika: Mokslo naujienos
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

2019 m. rugsėjo 24–26 d. Briuselyje, Belgijoje, vyks Europos mokslo ir inovacijų dienos. Tai pirmasis tokio pobūdžio renginys, kurį kasmet planuoja organizuoti Europos Komisija. Renginys suskirstytas į tris dalis: Europos mokslo ir inovacijų politikos formavimo konferenciją, naujausių mokslinių pasiekimų parodą „Science is Wonderful!“ ir inovatoriams skirtus užsiėmimus „Innovative Europe Hub“ metu.

Dalyvauk Europos mokslo ir inovacijų dienose

Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūra (MITA) kviečia startuolius ir inovatyvias įmones dalyvauti „Innovative Europe Hub“ vyksiančiuose pristatymuose ir užsiėmimuose. Juose bus pristatomas naujasis Europos inovacijų tarybos finansavimo modelis, įvairios verslo akceleravimo paslaugos, galimybės gauti investicijas iš regioninių rizikos kapitalo fondų, intelektinės nuosavybės valdymo geroji patirtis ir pan. Renginio metu taip pat vyks „pitch“ sesija, kuri suteiks puikią galimybę pristatyti savo inovacijas potencialiems investuotojams.

MITA apmokės Lietuvos startuolių ir inovatyvių įmonių dalyvavimo „Innovative Europe Hub“ užsiėmimuose išlaidas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!