Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/mokslas/58541/iki-kovo-7-d-dar-priimamos-paraiskos-6-000-euru-stipendijai-mokslo-moterims/spausdinti/

Iki kovo 7 d. dar priimamos paraiškos 6 000 eurų stipendijai „Mokslo moterims“

Publikuota: 2017-03-02 12:33
Tematika: Mokslo naujienos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Iki kovo 7 d. mokslininkės gali teikti paraiškas prestižinei „L`ORÉAL Baltic“ stipendijai „Mokslo moterims“ gauti. Stipendijų programa vykdoma su Lietuvos nacionalinės UNESCO komisijos ir Lietuvos mokslo akademijos parama. Į stipendiją gali pretenduoti gyvybės ir aplinkos mokslų, fizikos ir inžinerijos mokslų srityse tyrimus Lietuvoje vykdančios moterys.

Lietuvoje stipendijų programa „Mokslo moterims“ buvo pradėta 2017 metais. Pirmą kartą konkurso tvarka bus suteikta viena 6 000 eurų vertės stipendija „Mokslo moterims“ mokslų daktarei iki 40 metų amžiaus, kuri bus skirta jos suplanuotiems tyrimams atlikti.

Stipendija gali būti naudojama be apribojimų – moksliniam darbui, asmeniniam tobulėjimui, asmeniniam ar šeimos biudžetui papildyti.

Programa „Mokslo moterys“ skirta atrasti, skatinti ir remti moteris visame pasaulyje ir padėti joms pristatyti pasauliui savo tyrimus ir pasiekimus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!