Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/mokslas/20368/ateiviai-is-kosmoso-gyvena-tarp-musu-teigia-mokslininkai/spausdinti/

Ateiviai iš kosmoso gyvena tarp mūsų, teigia mokslininkai

Publikuota: 2009-11-27 09:46
Tematika: Mokslo naujienos
Aut. teisės: ©Balsas.lt
Inf. šaltinis: Balsas.lt

Nežemiškos protingos būtybės ne tik visą laiką stebi Žemės gyventojus, bet ir gyvena tarp mūsų, tvirtina Bulgarijos mokslininkai. Pasak jų, jiems jau pavyko užmegzti su jais netiesioginį ryšį.

Bulgarijos Mokslų akademijos Kosmoso tyrimų instituto atstovai patvirtino tiriantys nežemiško proto atstovų jiems perduotus sudėtingų simbolių rinkinius, pranešė „Telegraph.co.uk“. Pasak mokslininkų, ateiviai iš kosmoso šiuo metu atsakinėja į 30 jiems pateiktų klausimų.

Kosmoso tyrimų instituto direktoriaus pavaduotojas daktaras Lachezaras Filipovas patvirtino, kad instituto darbuotojai atlieka tokį tyrimą. Pasak jo, mokslininkai analizuoja 150 įvairiuose pasaulio vietose atsiradusių piešinių javų laukuose, kurie esą yra ateivių atsakymai į jiems pateiktus klausimus.

Ateiviai iš kosmoso gyvena tarp mūsų, teigia mokslininkai
„Wikipedia“ nuotr.

„Ateiviai jau dabar yra tarp mūsų, jie stebi mus visą laiką, – sakė jis Bulgarijos žiniasklaidos atstovams. – Jie nėra nusiteikę priešiškai, priešingai, nori mums padėti, bet kol kas nesame pakankamai pasiruošę užmegzti su jais tiesioginį ryšį“.

L. Filipovas pabrėžė, kad net Vatikanas pripažino, jog ateiviai iš kosmoso egzistuoja. Pasak mokslininko, žmonėms nepavyks užmegzti ryšį nežemiško proto atstovais radijo bangomis – esą tai padaryti galima tik minties galia.

„Tiesioginis žmonijos atstovų kontaktas su ateiviais turėtų įvykti per artimiausius 10 – 15 metų, – sakė jis. – Jie smerkia amoralų žmonių elgesį, susijusį su kišimusi į gamtos procesus“.

„Telegraph.co.uk“ pastebi, kad Bulgarijos spaudoje pasirodęs pranešimas apie Kosmoso tyrimų instituto mokslininkų ryšius su ateiviais sutapo su šalyje vykstančia vieša diskusija apie Bulgarijos Mokslų akademijos vaidmenį ir galimą reformą. Praėjusią savaitę dėl šios institucijos reformavimo karštai ginčijosi šalies finansų ministras Simeonas Djankovas ir Bulgarijos prezidentas Georgijus Parvanovas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!