Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/mokslas/1015/nanotechnologijos-siaures-europoje-kongresas-ir-paroda-helsinkyje/spausdinti/

Nanotechnologijos Šiaurės Europoje - kongresas ir paroda Helsinkyje

Publikuota: 2005-04-22 07:04
Tematika: Mokslo naujienos
Inf. šaltinis: Nano.fi

Nanotechnologijų kongresas ir paroda „NTNE 2005“ (Nanotechnology in Northern Europe Congress and Exhibition) kviečia mokslininkus ir kompanijas prisijungti prie diskusijų apie nanotechnologijų tyrimus, vystymą, panaudojimą bei užmegzti naujus kontaktus.

Renginys vyks š.m. balandžio 26-28 dienomis, Helsinkio parodų centre (Helsinki Fair Centre, Messuaukio 1, 00520 Helsinki).

Pagrindinės temos: mobilūs įrenginiai, elektronins popierius ir spausdinama elektronika, aplinkos apsauga ir nanotechnologijos. Kongreso įvadinį žodį tars Janez Potocnik, Europos Sąjungos komisaras mokslo ir tyrimų klausimais. Plenarinį pranešimą skaitys Kalifornijos universiteto Santa Barbaroje fizikos ir medžiagų inžinerijos profesorius, 2000-ųjų Nobelio premijos laureatas Alan J. Heeger. Renginyje taip pat dalyvaus ir kviestinį pranešimą apie Nanomokslo ir nanotechnologijų plėtrą Lietuvoje skaitys ir mūsų šalies atstovas, Mikrosistemų ir nanotechnologijos mokslinio centro vadovas - Prof. Dr. Valentinas Snitka.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!