Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/91256/tiktok-isbando-virtualius-skelbimu-personazus-jie-gali-atimti-pajamas-is-tinklarastininku/spausdinti/

„TikTok“ išbando virtualius skelbimų personažus – jie gali atimti pajamas iš tinklaraštininkų

Publikuota: 2024-04-14 07:31
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©MoksloTaskas.lt
Inf. šaltinis: MoksloTaskas.lt

„TikTok“ svarsto galimybę į platformą įtraukti dirbtiniu intelektu pagrįstus virtualius reklamos personažus (avatarus), kurie galėtų konkuruoti su remiamais skelbimais paprastų žmonių vaizdo įrašuose.

„TikTok“ išbando virtualius skelbimų personažus – jie gali atimti pajamas iš tinklaraštininkų

Pagal „TikTok“ planą virtualūs avatarai reklamuos ir parduos produktus pagal „TikTok“ parduotuvėje esančių reklamuotojų ir pardavėjų scenarijus ir raginimus.

Pasak „The Information“, bendrovės darbuotojai išbandė dirbtiniu intelektu valdomus virtualius personažus ir padarė išvadą, kad ši technologija dar nepasirengusi paleidimui ir klientus pritraukia silpniau nei paprasti žmonės.

Daugelis „tiktokerių“ uždirba pinigus platformoje bendradarbiaudami su žinomais prekių ženklais, ypač po to, kai „TikTok“ uždarė autorių rėmimo programą.

Suprantama, kad bendrovė nori užsidirbti pinigų, tačiau jai teks pasistengti nugriebti naudotojų „pyrago“ kąsnį taip, kad tai nesupykdytų žmonių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!