Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/kompiuterija/91223/tiktok-paskelbe-apie-nauja-programele-tiktok-notes-kuri-bus-instagram-konkurente/spausdinti/

„TikTok“ paskelbė apie naują programėlę „TikTok Notes“, kuri bus „Instagram“ konkurentė

Publikuota: 2024-04-11 09:26
Tematika: Kompiuterija
Aut. teisės: ©MoksloTaskas.lt
Inf. šaltinis: MoksloTaskas.lt

Garsus socialinis tinklas „TikTok“ pristato naują produktą – „TikTok Notes“. Ši programėlė, kurioje gausu nuotraukų dalijimosi funkcijų, žada tapti rimta populiariojo „Instagram“ konkurente.

„TikTok“ paskelbė apie naują programėlę „TikTok Notes“, kuri bus „Instagram“ konkurentė

Naudotojams išsiųstame įspėjime „TikTok“ pranešė apie būsimą naujos nuotraukų skelbimo programėlės „TikTok Notes“ pristatymą.

Remiantis turima informacija, „TikTok Notes“ suteiks prieigą prie esamų ir būsimų viešų „TikTok“ nuotraukų publikacijų ir leis naudotojams patogiai dalytis savo kūryba naudojant nuotraukas ir tekstą. Programėlėje taip pat bus galimybė šalia nuotraukos parašyti antraštę.

Praėjusį mėnesį pranešta, kad „TikTok“ rengia panašų projektą „TikTok Photos“, o dabar, pradėjus veikti programėlei „TikTok Notes“, ši programėlė artėja prie oficialaus išleidimo.

Tai gali būti rimtas iššūkis „Instagram“, nes „TikTok“ jau turi nemažą naudotojų bazę, kuri, tikėtina, susidomės nauja nuotraukų erdve.

Kol kas „TikTok Notes“ išleidimo data nepaskelbta.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!